Work and Travel

Work and Travel
4.8
1799
(1.799 beoordelingen)
4.8

Wil je graag naar Canada, Australië of Nieuw-Zeeland om te werken en reizen dankzij een working holiday visum? EF helpt je met het Work and Travel programma tijdens de start van je verblijf. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Work and Travel

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeCanadaFrankrijkIerlandKoreaAustraliëJapanDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingaporeNieuw-Zeeland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde StatenEngelandMaltaSpanjeFrankrijkKoreaDuitslandItaliëCosta RicaZuid-AfrikaSingapore

Vertrek naar het buitenland met het EF Work and Travel programma

Werken en reizen in het buitenland is een mooie manier om je grenzen te verleggen. Je leert al werkend de lokale cultuur kennen en verdient wat geld om de rest van je reis te financieren. Verschillende landen bieden de optie om een working holiday visa te verkrijgen, maar nergens is het zo populair als in Nieuw-Zeeland, Canada en Australië. Deze landen verwelkomen work and travel reizigers met plezier.

Wie wil nou niet op Working Holiday?

Tijdens het Work and Travel programma verblijf je de eerste 2 weken tot 3 maanden op een EF-taalschool. Hier leer je de taal en de cultuur kennen. EF helpt je met het regelen van praktische zaken bij je aankomst, zoals het openen van een lokale bankrekening voor je loon en tips voor het zoeken van een appartement.

Je kunt rekenen op workshops over solliciteren en het schrijven van een CV. Er is ook een EF Job Club: een netwerk van bedrijven in het buitenland waar je kunt solliciteren voor jobs. De aanvraag van het working holiday visa doe je zelf, maar de procedure hiervoor is erg gemakkelijk.

Werken en reizen in het buitenland: De voordelen

  • Persoonlijke begeleiding voor praktische zaken (bv. het openen van een lokale bankrekening)
  • Hulp bij het opstellen van je CV in het Engels
  • Workshops over solliciteren
  • Een platform waar gedeelde appartementen worden aangeboden
  • EF Job Club: een netwerk van bedrijven in het buitenland die duizenden jobs bieden

Werken en reizen in je tussenjaar

Werken in het buitenland of reizen in je tussenjaar? Wat dacht je van allebei?! Bij EF bieden we diverse cursussen en programma's aan die jou in staat stellen om werken en reizen te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om tijdens een tussenjaar ontwikkelingswerk te doen. Of je besluit om een periode bij een internationaal bedrijf te werken.

Wat jou keuze ook is: een tussenjaar werken in het buitenland of een tussenjaar op reis zijn twee kanten van dezelfde medaille bij EF!

Ik wil een working holiday met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor het Work and Travel programma van EF. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een working holiday zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over work and travel van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.