Verenigde Staten

Studeren in New York

Studeren in New York
4.9
528
(528 beoordelingen)
4.9

Heb jij ook altijd al gedroomd van studeren in The Big Apple? Ga Engels studeren in New York en laat je dromen werkelijkheid worden. EF biedt verschillende programma’s aan, van gespecialiseerde cursussen in Fashion & Design tot intensieve TOEFL voorbereidingsprogramma’s. Lees verder over een studiejaar in Amerika en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Studeren in New York

Gratis brochure

Zoek een programma

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 jaar
1-4 jaar
Particuliere middelbare school
Pak nu je kans om te studeren met studenten van over de hele wereld. Behaal een diploma en krijg toegang tot een top universiteit.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Verenigde Staten

Engels studeren in New York

The Big Apple inspireert je om groots te dromen. Broadway, Times Square, Wall Street... als je ervan droomt om te studeren in New York, ben je hier aan het juiste adres. Op onze groene, 8 hectare grote campus iets ten noorden van New York City zijn er eindeloos veel mogelijkheden, van een intensieve cursus van een maand om je Engels te verbeteren tot een voorbereidingsprogramma om toegelaten te worden tot een Amerikaanse universiteit.

Studeren in New York heeft talloze voordelen. Je kunt genieten van een van de meest kosmopolitische steden ter wereld, omgaan met mensen van alle nationaliteiten, de iconische plaatsen bezoeken die je in de films ziet, en dat allemaal terwijl je continu je Engels verbetert. Bovendien hebben we bij EF een team dat zich exclusief bezighoudt met het organiseren van activiteiten en excursies, zodat je 24 uur per dag het meeste plezier hebt en je Engels kunt blijven oefenen. We nemen je mee naar de top van het Empire State Building, het Vrijheidsbeeld en je kunt zelfs een Broadway-show zien

Studeren in New York is altijd onvergetelijk. Niet alleen maar omdat je zoveel Engels leert, maar vooral omdat jouw droom werkelijkheid wordt. Dus ... ga aan de slag en kom nog dit jaar studeren in New York!

Studeren in New York met EF

Als je met EF naar New York gaat heb je de keuze uit allerlei verschillende cursusprogramma's. Wat je doelen ook zijn, EF heeft een cursus die hierbij aansluit!

  • Algemene en Intensieve cursussen: Volg een taalcursus en studeer Engels in New York! Of je nu een beginner of gevorderde bent, je niveau zal gegarandeerd verbeteren tijdens het volgens van een van onze taalcursussen. Volg lessen en breng je nieuwe kennis daarna meteen in de praktijk tijdens het ontdekken van de stad met je nieuwe, internationale vrienden!
  • Universitaire Voorbereidingsprogramma's: EF biedt een University Foundation Program, Pre-Master of Pre-MBA aan in New York. In dit programma werk je aan de taal- en academische vaardigheden die jij nodig hebt om aangenomen te worden bij een Amerikaanse universiteit. Na afronding van het programma heb je een gegarandeerde plaatsing bij een van onze EF partneruniversiteiten.
  • Examenvoorbereiding: Bereid je voor op de officiële taalexamens TOEFL, TOEIC, IELTS of Cambridge met onze examenvoorbereidingscursussen in New York. Voor welk doeleinde je je taalniveau ook moet bewijzen, EF helpt je op weg naar een uitstekende score!
  • EF Advanced Diploma's: In New York kun je een EF Advanced Diploma behalen in Business, Fashion & Design, of Media & Communicatie. Tijdens deze programma's leer je branchespecifieke (taal)vaardigheden, versterk je je CV en vergroot je je baankansen in een van deze sectoren!

Jouw verblijf in New York

New York City strekt zich uit over 5 wijken en bijna 500 vierkante kilometer. Je zult je handen vol hebben aan het ontdekken van de hele stad tijdens het studeren in New York. Kies ervoor om op de campus te wonen om tijd te besparen. De studentenpopulatie op onze school is ontzettend divers.

We bieden je ook onze gastgezinnen die erg vriendelijk zijn en waar je alle lokale tradities en gebruiken kunt leren kennen door met je gastouders te praten. Als je meer onafhankelijkheid nodig hebt, kun je kiezen voor onze 100% uitgeruste studentenwoningen.

Je leert buiten het klaslokaal evenveel als daarbinnen, aangezien je vrienden maakt uit bijvoorbeeld Japan, Brazilië en Saudi-Arabië en Engels jullie enige gemeenschappelijke taal is. Spreekt het je aan om te studeren in New York maar ben je toch wat overweldigd door de grootte van de stad, kijk dan eens naar onze programma's in Boston, Vancouver en Seattle: al deze steden zijn ook erg kosmopolitisch, maar wat kleiner en toegankelijker.

Ik wil studeren in New York met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats om te studeren in New York. Wil jij meer informatie? Of wil je weten wat de kosten zijn van een studie in New York? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over studeren in New York.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.