Frans studeren

Kom Frans studeren en spreekt de taal vloeiend in een mum van tijd. Je zult merken dat wanneer je Frans in het buitenland studeert, de lastige klinkers veel eenvoudiger zijn dan het lijkt. Of je er nou van droomt om in Frankrijk te wonen of enkel een voorproefje van de Franse elegantie wilt, we hebben het ideale programma voor jou. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan doen.

Frans studeren

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Frankrijk

Waarom Frans studeren in het buitenland?

Frans studeren in het buitenland verricht niet alleen wonderen voor jouw taalkennis, maar laat je ook de Franse cultuur met eigen ogen ontdekken en je thuiskomen met een vleugje chique. Studeer Frans in het hart van Parijs en bezoek de vele galerieën en verfijnde boetiekjes, of slenter na de les door de brede lanen.

Voor een totaal andere kant van Frankrijk kun je Frans studeren aan de Franse Rivièra, waar je hele middagen op het strand kunt liggen en beroemdheden spot tussen de palmbomen op de boulevard. Voor welke plek je ook kiest, je merkt dat je de taal in Frankrijk veel natuurlijker spreekt dan thuis. Tijdens een studie Frans in Frankrijk leer je sneller en effectiever de taal.

Wat betekent een studie Frans voor jouw internationale carrière?

Een paar honderd jaar na de Verlichting was Frans de taal van de elite. Alle edelen, koningen en intellectuelen in heel Europa spraken Frans met elkaar, en Frans studeren was een bewijs van zowel een goede opvoeding als een goede smaak. Tegenwoordig is Engels de belangrijkste internationale business language geworden, maar Frans is nog altijd een van de populairste tweede talen.

Ga je Frans studeren, dan doe je waardevolle vaardigheden op die een belangrijk verschil kunnen maken in jouw loopbaan en je nieuwe kansen kan geven voor een internationale carrière. Meld je dus aan voor een studie Frans, ga Frans studeren in het buitenland en investeer in je toekomst. Waar wacht je nog op?