Studeren in Rome

Studeren in Rome
4.7
512
(512 beoordelingen)
4.7

Kom studeren in Rome en ontdek een van de mooiste steden van Europa. Leer de geschiedenis kennen van deze historische stad wanneer je komt studeren in Rome. Of het nou je hoofddoel is Italiaans onder de knie te krijgen of je meer geïnteresseerd bent in het leven in Rome, we hebben de ideale studieprogramma voor jou. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan doen.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Studeren in Rome

Gratis brochure

Studeren in Rome

Wie gaat studeren in Rome ervaart een van de uniekste steden ter wereld. Eeuwenoude geschiedenis, mooie kunst en het culturele leven worden samen één om jou een verrijkende ervaring buiten het kaslokaal te geven. Op de school zelf focus je op het leren van Italiaans in allerlei verschillende situaties. Onze cursussen worden gegeven op veel verschillende niveaus en intensiteiten, en er zijn ook programma's die je voorbereiden op Italiaanse taalexamen, een Italiaanse universiteit of de Italiaanse arbeidsmarkt. Welke cursus je ook kiest, studeren in Rome is altijd een onvergetelijke ervaring.

Bezienswaardigheden voor studenten in Rome

Er zijn veel plekken om Italiaans te leren, maar studeren in Rome is toch wel het spectaculairst. Het Colosseum, het Pantheon en het Romeinse Forum behoren tot de beroemdste historische bezienswaardigheden ter wereld, en de fresco's van de Sixtijnse Kapel zijn op geen enkele manier te evenaren. Studeren in Rome betekent echter veel meer dan alleen de toerist uithangen. Je ervaart het bruisende culturele leven van de stad, ontdekt kleine restaurantjes in achterafsteegjes, krijgt een favoriete ijssalon en komt in wijken waar zelfs de ijverigste toerist nog nooit van gehoord heeft. Jouw Romeinse thuisbasis, je Italiaanse taalkennis en je vrienden om Rome mee te ontdekken maken absoluut het verschil.