Taalcursus in Boston

Taalcursus in Boston
4.4
562
(562 beoordelingen)
4.4

EF Taalcursus Boston. Engels leren in Boston combineert taallessen met de leukste activiteiten en een heleboel vrije tijd om jouw omgeving te ontdekken. Of je nou naar een korte cursus in Boston op zoek bent of dat je hier een heel jaar wil doorbrengen, onze flexibele taalreizen Boston worden op maat gemaakt. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Boston

Taalcursus in Boston

Gratis brochure

Waarom een taalcursus Boston?

Boston is een geweldige plek voor een Engelse taalcursus, omdat het de academische hoofdstad van Amerika is. Onze taalcursus Boston is geschikt voor studenten van elk niveau, van absolute beginners tot ervaren sprekers die hun vaardigheden willen finetunen in een academische of werkgerelateerde context. Boston telt bijna 70 universiteiten en colleges, waaronder het prestigieuze MIT en Harvard.

Als je graag aan een Amerikaanse universiteit zou willen studeren, dan is een academische taalcursus Boston perfect voor jou. Maar welk Engelse programma je ook kiest in Boston, onze academische medewerkers ter plaatse helpen je bij elke stap van jouw cursus.

Hoelang kun je het beste op taalreis naar Boston?

Boston is een van de oudste steden van Amerika en staat al decennialang bekend als centrum van academische excellentie. Onze taalreizen Boston zijn een geweldige manier om je voordeel te doen van deze onderwijsstad en voor eens en altijd een goede grip op het Engels te krijgen. Boston staat bekend om zijn koude winters en warme gastvrijheid.

Het zal voor jou en je klasgenoten vanuit de hele wereld niet moeilijk zijn om -in het Engels- nieuwe vrienden te maken in deze historische stad. Onze taalreizen Boston duren minimaal twee weken tot maximaal een jaar, die keuze is volledig aan jou! Onze ervaren leraren helpen je om zowel binnen als buiten het klaslokaal zoveel mogelijk uit jouw tijd in Boston te halen.

Engels leren in Boston is een onvergetelijke ervaring

Naast de academische sfeer die er hangt, is Boston een stad waarin het vooral léuk is om er te leren. Het uitstekende openbaar vervoer in de stad brengt je in een mum van tijd van A naar B. Boston is een van de oudste steden van Amerika en als hoofdstad van Massachusetts ook een belangrijk politiek en cultureel knooppunt.

Tijdens het Engels leren in Boston kun je genieten van een van de vele shows en concerten, of naar een oude film gaan in een arthousetheater. Boston heeft een geweldig klimaat met witte winters, warme zomers en een schitterende herfst, wanneer de bomen een miljoen verschillende kleuren rood, geel en oranje krijgen. Elk seizoen is uitermate geschikt voor Engels leren in Boston.

Verblijven bij een gastgezin of studentenresidentie?

Zodra je besloten hebt mee te gaan op een van onze taalreizen Boston, doemt de volgende vraag op: waar verblijf je? Woon je liever met medestudenten of met locals? Een gastverblijf is een geweldige aanvulling op onze cursus, aangezien je bij Bostonians thuis logeert die ervoor zorgen dat je vanaf jouw eerste hap ontbijt de hele dag door Engels praat.

Ben je op zoek naar iets zelfstandigers, dan is onze centraal gelegen studentenhuisvesting een optie: schoon, modern en de perfecte uitvalsbasis om je dag en nacht volledig in het bruisende Boston te storten.