Taalcursus in Los Angeles

Taalcursus in Los Angeles
4.8
640
(640 beoordelingen)
4.8

Volg een taalcursus Los Angeles en geniet van de levensstijl in Zuid-Californië. Deze uitgestrekte en zonnige stad is een fantastische plek om je Engels te verbeteren. Met taalcursussen voor tieners, studenten en volwassenen variërend van 2 weken tot een jaar weet je zeker dat je de taalcursus Engels in de VS vindt waar jij naar op zoek bent. Meer weten over Engels leren in Los Angeles? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Los Angeles

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Los Angeles
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Los Angeles
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Los Angeles

Waarom een taalcursus Los Angeles?

Tijdens een taalcursus Los Angeles studeer je altijd in perfect weer. Met de zon die het hele jaar schijnt kun je je voordeel doen op de vele stranden in en buiten de stad. Dankzij onze innovatieve lesmethoden haal je gegarandeerd het meeste uit jouw lestijd, zodat je de rest van de dag Los Angeles kunt ontdekken.

Van winkelen in Hollywood tot de nieuwste films kijken op de boulevard van Venice: LA staat garant voor ontzettend veel plezier. Of je nu strandliefhebber of filmfan bent, onze taalcursus Los Angeles wordt gegeven in een vakantie-achtige omgeving waarin jouw Engels maximaal vooruit gaat. Kom Engels leren in Los Angeles met EF!

Altijd iets te zien of doen tijdens een taalreis Los Angeles

Los Angeles is de op één na grootste stad van Amerika en deze metropool van wereldklasse biedt echt voor ieder wat wils. Van zonnige stranden tot Hollywood: er is altijd iets te zien en te doen in Los Angeles. Zowel trendy fashionista's als luie strandgangers zullen zich enorm thuis voelen in deze nonchalante stad.

Onze taalreizen Los Angeles zijn net zo gevarieerd als de stad zelf, en de activiteiten die we na schooltijd organiseren zijn even zo divers. Of je nu wilt surfen, wilt hiken in de bergen of naar een filmpremière wilt: tijdens onze taalreizen Los Angeles kan het allemaal - en doe je het allemaal in het Engels.

Engels leren in Los Angeles is een overgetelijke ervaring

Gezien de bijnaam 'creatieve hoofdstad van de wereld' zul je tijdens jouw taalcursus Los Angeles nooit een gebrek aan inspiratie hebben. Of je nu een schrijver, acteur, surfer of zanger bent: in deze schitterende kustplaats vind je altijd een plek om je uit te leven. Ook voor de meer zakelijke studenten zijn er meer dan genoeg mogelijkheden.

Zo hebben zes bedrijven uit de Fortune 500 hun hoofdkantoor in deze stad, net als vele andere grote corporaties. Laat jouw sporen achter in de wereld door middel van een taalcursus Los Angeles: wellicht staat jouw handafdruk dan op een dag wel op de Walk of Fame.

Wat zijn de voordelen van taalreizen Los Angeles?

Klassikaal onderwijs is een belangrijk onderdeel van het leren van een taal, maar slechts het begin. Op onze taalreizen Los Angeles beleef je de taal elke dag in een groot aantal situaties die je niet in het klaslokaal kunt behandelen.

Je zult elke dag je weg moeten vinden door de stad, met mensen op straat praten - en dat allemaal al vóór je eerste les van die ochtend! Wil je graag met vertrouwen Engels leren spreken, dan is niets zo nuttig als een tijdje in een Engelstalig land wonen. Al onze taalreizen Los Angeles kunnen bovendien compleet worden aangepast aan jouw eigen interesses en planning.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.