Verenigde Staten

Taalcursus in San Diego

Taalcursus in San Diego
4.7
454
(454 beoordelingen)
4.7

Ervaar de cultuur in Zuid-Californië door Engels te leren in San Diego. Een taalcursus San Diego varieert van korte programma's van 2 weken tot en met studiejaarprogramma's met een duur van 9 maanden. Het maakt niet uit voor welke Engelse taalcursus je kiest in San Diego, je keert terug naar huis met onvergetelijke herinneringen uit Californië. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in San Diego

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Diego

Waarom een taalcursus San Diego?

Waarom zou je Engels op een saaie manier leren als je ook een taalcursus San Diego kunt volgen? We geven les aan kleine klassen, waarin je veel persoonlijke aandacht krijgt en ook veel spellen doet, zodat het leren van Engels bijna vanzelf gaat. Je leert van ervaren docenten die je helpen om jou alle taaltechnieken onder de knie te krijgen.

EF geeft al sinds 1965 Engels taalonderwijs en heeft de lesmethode door de jaren heen steeds aangepast en nog effectiever gemaakt. Als je een duidelijk doel hebt om je Engels te verbeteren voor werk, studie of plezier, dan is een taalcursus San Diego echt iets voor jou. Kom Engels leren in San Diego met EF.

Engels leren in San Diego stimuleert culturele uitwisseling

Onze taalcursus San Diego is uniek omdat we erkennen hoe belangrijk is om alle taalkennis die je net geleerd hebt, ook veel te oefenen. Daarom werken we veel met rollenspellen, maken we slim gebruik van technologie en organiseren we dagelijks excursies zodat je samen met je nieuwe vrienden San Diego kunt ontdekken.

In de stad is enorm veel te doen, van het bezichtigen van de wereldberoemde San Diego Zoo en SeaWorld tot winkelen en naar het strand gaan. Elk jaar zijn er muziekfestivals, kunstshows en veel andere culturele evenementen, die allemaal worden georganiseerd in een vriendelijke omgeving onder de warme Californische zon. Onze taalcursus San Diego is een combinatie van zowel onderwijs als vakantie.

Een taalreis San Diego is een combinatie van eindeloze kunst, natuur en cultuur

Van stranden tot bossen en van musea tot winkelen: tijdens onze taalreizen San Diego heb je meer dan genoeg te bezoeken. Wandel door Balboa Park, dat meer dan 485 hectare groen, wandelpaden, musea en zelfs de San Diego Zoo huisvest.

Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld Sea World, Safari Park en het pretpark Belmont. De stad herbergt ook veel musea, zoals het San Diego Museum of Art, het National History Museum en het Maritime Museum. We organiseren bezoeken aan de hele stad en excursies naar nabijgelegen steden zodat je zonder moeite op pad kunt gaan. Tijdens het leren van Engels op onze taalreizen San Diego zul je je echt nooit vervelen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.