Duitsland

Taalcursus in München

Taalcursus in München
4.9
501
(501 beoordelingen)
4.9

Als je er klaar voor bent om je Duits naar een hoger niveau te tillen, meld je dan aan voor een taalcursus in München. Onze taalcursus München staat bekend om hun sterke academische en communicatieve focus. Met onze kleine klassen en persoonlijke aandacht kun je er verzekerd van zijn dat je snel progressie boekt. Lees verder en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: München
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Duitsland
Stad: München

Waarom een taalcursus in München?

Een taalcursus in Duitsland in München omvat veel vrije tijd om de lokale bezienswaardigheden te bezoeken. München ligt aan de rivier de Isar en ten noorden van de Beierse Alpen, dus biedt je het beste van twee werelden: zowel stad als natuur. München is een moderne stad die wordt omringd door rust en ruimte. Tijdens jouw taalcursus in Duitsland in München heb je elke dag genoeg tijd voor zowel het volgen van de lessen als sightseeing. Door onze nadruk op communiceren is het oefenen van je Duits buiten de les een belangrijk onderdeel van jouw taalcursus in Duitsland in München. Je hoeft de stad echter niet in je eentje te ontdekken: we organiseren elke dag excursies, zodat je de meeste vooruitgang kunt boeken.

Wat een taalreis München zo bijzonder maakt

München is een gastvrije bestemming met een vriendelijke, hoog opgeleide bevolking. Maak nieuwe vrienden en ontdek het Duitse studentenleven op onze talenreis München. De rijke geschiedenis, trotse Beierse cultuur, vele bezienswaardigheden, het goed onderhouden stadscentrum en het vele groen maken München tot de ideale stad om Duits te leren.

Je oefent je de taal gemakkelijk wanneer je rondwandelt over de prachtige pleinen of klinkerstraatjes. Elke talenreis München focust op communicatievaardigheden zodat je snel met vertrouwen Duits spreekt in het dagelijks leven. De gevorderde cursussen bereiden je voor op een taalexamen of het werkveld.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.