Taalcursus in Kaapstad

Taalcursus in Kaapstad
4.6
563
(563 beoordelingen)
4.6

Met een taalcursus in Kaapstad verbeter je je Engels en ontdek je deze bruisende stad van Zuid-Afrika tegelijk. Onze taalcursus Kaapstad wordt gegeven op een steenworpafstand van de wijngaarden in de Westkaap en kan aangepast worden aan jouw planning, zodat je het leren kunt combineren met sightseeing. Meer weten over Engels leren in Kaapstad? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Kaapstad

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

Waarom een taalcursus Kaapstad?

Leef op het zuidelijkste puntje van het Afrikaanse continent en volg daar onze Engelse talencursus Kaapstad. Deze bruisende stad is een zakelijk knooppunt op het gebied van verzekeringen, mode, detailhandel en uitgeverijen en er hangt zowel overdag als 's avonds een levendige sfeer.

Dankzij de milde temperaturen en zonnige stranden zul je na de lessen een groot deel van je tijd buiten doorbrengen. Van zwemmen tot hiken: je kunt elke dag van de prachtige Zuid-Afrikaanse natuur genieten. Met een talencursus Kaapstad leer je Engels op een onvergetelijke plek voor toerisme en zaken in Afrika.

Wat zijn de voordelen van een taalreis Kaapstad

Wie zich aanmeldt voor onze taalreizen in Kaapstad, schrijft zich in voor een uitzonderlijke ervaring. Kleine klassen, individuele aandacht van de docent en innovatieve lesmethodes verzekeren je ervan dat je Engels elke dag vooruit gaat. Dat zijn de belangrijkste voordelen.

Maar onze taalreizen in Kaapstad zijn zoveel meer dan dat. De stad heeft een prettig klimaat, witte zandstranden en een bevolking die veel van plezier houdt. Ook kun je de stad uit en de beroemde Afrikaanse twee- en viervoeters spotten op een safari. Onze taalreizen in Kaapstad bieden je het beste van twee werelden: een efficiënte taalstudie en een onvergetelijk avontuur.

Een taalcursus Kaapstad in combinatie met gastgezin of studentenresidentie?

Tijdens jouw talencursus Kaapstad kun je zowel in een gastverblijf als in een studentenresidentie wonen. In dat eerste geval nuttig je doordeweeks het ontbijt en diner samen met de locals bij wie je in huis woont, waarbij je veel kansen krijgt om met hen in het Engels te kletsen. Wonen is een gastverblijf is een geweldige manier om meer over de lokale cultuur te weten te komen aangezien je het dagelijks leven van de Kaapstedelingen zelf beleeft. Wil je liever iets meer zelfstandigheid, kies dan voor de residentie. Ontdek de stad in je eentje of meld je aan voor onze georganiseerde excursies. In de residentie kun je ook samen met medestudenten huiswerk maken. Beide accommodatiemogelijkheden zijn het hele jaar door beschikbaar tijdens een talencursus Kaapstad.

Engels leren in Kaapstad prikkelt de verbeelding

Kaapstad is een idyllische bestemming voor een taalreis. De schitterende natuur bakent de stadsgrenzen af, met de groteske Tafelberg aan de ene kant en de pittoreske kustlijn aan de andere kant. De taalreizen in Kaapstad brengen je naar het centrum van de stad, vol winkels, cafés en witte zandstranden.

Kaapstads relaxte en vriendelijke locals zijn geweldige mensen met wie je je Engels mee te oefenen, en je wellicht maak je er nieuwe vrienden die je de stad kunnen laten zien. Na onze taalreizen in Kaapstad kom je thuis met verbeterde taalvaardigheden en herinneringen die je nooit meer vergeet.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.