Taalkamp in Miami

Taalkamp in Miami
4.2
416
(416 beoordelingen)
4.2

Een Engels taalkamp in Miami is een geweldige manier om tijdelijk in Amerika te wonen terwijl je aan je Engels werkt. Dankzij de nieuwste technologieën in het klaslokaal klets je in no time Engels met de locals op het strand. De herinneringen van je taalkamp in Miami zullen je altijd bijblijven. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Taalkamp in Miami

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Miami
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Miami

Taalkamp in Miami

Ons taalkamp in Miami is een geweldige manier om een vakantie in de zon te combineren met Engels taalonderwijs. Onze kleine klassen en uitdagende methoden helpen je om het maximale uit jouw lessen te halen. Op taalkamp in Miami organiseren we ook dagelijkse activiteiten en excursies zodat je van een van de leukste Amerikaanse steden kunt genieten zonder alles zelf te hoeven regelen. Alles wat je in het klaslokaal leert, kun je toepassen op de witte zandstranden en hippe nachtclubs. Na jouw tijd op ons taalkamp in Miami straalt jouw Engels zoals de zon in Zuid-Florida.

Het studentenleven van Miami

Ons taalkamp in Miami heeft studenten veel te bieden. De stad staat bekend om zijn stranden, maar je kunt er veel meer doen dan alleen maar bruin worden. De lange zandstroken zijn ideaal voor beachvolleybal en de Atlantische Oceaan heeft geweldige golven waarop je kunt leren surfen. Onze strandbarbecues zijn populair en we organiseren regelmatig strandfeestjes voor onze studenten. Op taalkamp in Miami kun je in je vrije tijd nog veel meer doen. De wijk Little Havana biedt je bijvoorbeeld een kijkje in de Cubaanse cultuur en de Everglades liggen net buiten de stad. Waarschijnlijk heb je het leren van Engels nog nooit zo leuk gevonden als op ons taalkamp in Miami

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.