Taalkamp in New York

Taalkamp in New York
4.5
659
(659 beoordelingen)
4.5

Op taalkamp in New York is een leuke manier om reizen en Engels leren met elkaar te combineren. Ons taalkamp in New York omvat Engelse lessen en een heleboel leuke activiteiten om van New York te genieten tijdens je verblijf. Ga met een groep uit je eigen land of naar een internationaal kamp. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalkamp in New York

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: New York

Taalkamp in New York

Is er een betere plek ter wereld om Engels te leren dan op een taalkamp in New York? New York City is een van de meest kosmopolitische en invloedrijkste steden ter wereld. Van het Vrijheidsbeeld tot het Empire State Building en van Central Park tot Rockefeller Plaza: New York heeft oneindig veel bezienswaardigheden, dus er is altijd genoeg te doen. Het onderwijs op het taalkamp in New York is een combinatie van taallessen van uitstekende kwaliteit, rollenspellen, excursies rondom New York en vrije tijd om de stad te ontdekken en je Engels te oefenen. Er zijn zoveel mensen die dromen van een bezoek aan deze geweldige stad. Laat jouw droom dit jaar uitkomen en meld je aan voor een taalkamp in New York.

Accommodatiemogelijkheden in New York

Op taalkamp in New York zijn er twee accommodatiemogelijkheden. Als je wilt weten hoe het leven in New York is, kun je in een gastverblijf logeren. Voor vertrek voeren we een gesprek met je, zodat we een gastverblijf kunnen vinden dat bij je past. Het is leuk om te zien hoe Amerikanen wonen, om Amerikaanse maaltijden te proeven en ideeën te delen met mensen die met een ander perspectief naar de wereld kijken. Lijkt een gastverblijf je niet zo aantrekkelijk, dan kun je ook kiezen om tijdens jouw taalkamp in New York in een studentenresidentie te wonen. Je logeert dan met studenten vanuit andere landen, dus ook met hen krijg je voldoende kans om de taal te oefenen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.