Taalkamp in Oxford

Taalkamp in Oxford
4.1
630
(630 beoordelingen)
4.1

Op taalkamp in Oxford is een geweldige plek om je vakantie door te brengen om je Engels te oefenen met je nieuwe internationale vrienden. Ons taalkamp in Oxford combineert plezier, interactieve Engelse lessen met de focus op communicatieve vaardigheden met tal van activiteiten, excursies en sporten. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Taalkamp in Oxford

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Oxford

Taalkamp in Oxford

Oxford is de oudste universiteitsstad van Engeland en staat tegenwoordig symbool voor academisch onderwijs en traditie. Het zal je niet verbazen dat deze stad een populaire plek is om Engels te leren, en op ons taalkamp in Oxford heb je alle tijd om deze fascinerende stad na je lessen te ontdekken. Van de middeleeuwse kerken en colleges tot de beroemde Bodleian Library en het glooiende en pittoreske landschap: een taalkamp in Oxford zal je inspireren. Kies voor een korte introductiecursus Engels of blijf een hele zomervakantie: er is altijd een kamp dat past bij jouw wensen en planning.

Accommodatiemogelijkheden in Oxford

De concrete invulling van ons taalkamp in Oxford kun je grotendeels zelf bepalen aan de hand van jouw eigen wensen. Ben je op zoek naar het authentieke Britse leven? Dan kun je logeren in een van onze vriendelijke gastverblijven in Oxford. Jullie nuttigen ontbijt en diner dan samen als je dat niet met je medestudenten doet, en de bewoners praten je graag bij over de bezienswaardigheden en geheime schatten van Oxford. Studenten die op zoek zijn naar een wat internationaler taalkamp in Oxford kunnen in een residentie verblijven, samen met kampgenoten vanuit de hele wereld van dezelfde leeftijd. Zo krijg je extra kans om de taal te oefenen en sluit je nieuwe vriendschappen die levenslang kunnen blijven bestaan.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.