Taalschool

Taalschool in Australië

Taalschool in Australië
4.9
802
(802 beoordelingen)
4.9

Als je op zoek bent naar een school in Australië uitgerust met uitstekende voorzieningen in een centrale plek met ervaren docenten en studenten van over de hele wereld, kies dan voor EF. We hebben Engelse taalscholen zowel in metropool Sydney als in het rustige Brisbane. Meer weten ove ronze taalscholen in Australië? Lees dan snel verder.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Naar school in Australië

Ga naar school in Australië en geniet van het leven in een totaal ander land terwijl je jouw Engelse taalkennis bijspijkert! Als student aan onze Engelse scholen in Australië ontdek je zowel een cultuur en entertainmentbranche van wereldklasse als een prachtige kust. Of je nu voor Sydney, Melbourne of Brisbane kiest: onze leraren zijn de toppers van hun vak als op het gebied van Engels taalonderwijs. Maar naar school in Australië gaan is veel meer dan alleen Engelse les volgen. Je krijgt veel kansen om je Engels te oefenen met allerlei mensen in allerlei situaties. Je zult versteld staan hoe snel je met vertrouwen Engels leert spreken als je kiest om naar school in Australië te gaan.

Voor elk type student een stad

Naar school in Australië betekent ook altijd meer dan genoeg te doen in jouw vrije tijd. Muziekliefhebbers zullen Sydneys iconische Opera House op het schilderachtige Bennelong Point geweldig vinden. Hou je meer van een urban straatcultuur, kies dan voor Melbourne, dat bekendstaat als een van de mekka's van de straatkunst. Hou je van Australische dieren? Dan is Brisbane jouw ideale bestemming vanwege het koalaopvangcentrum Lone Pine. Waar je ook besluit naar school in Australië te gaan: je verbetert er je taalvaardigheden terwijl je dingen doet die alleen in dit enorme, geïsoleerde land mogelijk zijn.

Naar welke taalschool in Australië: Brisbane of Sydney?

Haal naast jouw studie op onze taalschool in Brisbane het maximale uit je vrije tijd door na de lessen de stad te ontdekken en in het weekend naar andere delen van Australië te reizen. De taalschool in Brisbane heeft een speciaal activiteitenkantoor dat zorgt dat jij voldoende bezienswaardigheden kunt bezoeken en tripjes kunt maken zonder alle moeite die daar normaal gesproken bij komt kijken.

Na de dagelijkse lessen kun je samen met medestudenten meedoen aan sporttoernooien en shoppingtrips, naar feestje toe, rondleidingen krijgen en aan andere opwindende activiteiten meedoen. Het aanbod excursies buiten Brisbane omvat surfweekenden, reisjes naar Sydney of Melbourne, duiklessen in het Great Barrier Reef en nog veel meer!

Ga je naar onze taalschool in Sydney, dan krijg je erg veel flexibiliteit bij het kiezen van de juiste cursus. Je kunt een wat intensiever programma volgen zodat je de taal sneller onder de knie krijgt, of een cursus kiezen met meer vrije tijd om Sydney en omgeving te ontdekken. Onze taalschool in Sydney biedt ook cursussen aan met verschillende speerpunten of doelen.

Zo kunnen we je bijvoorbeeld voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen. Wil je graag leren over de Australische maatschappij, combineer een cursus dan met vrijwilligerswerk. Daarnaast kun je je opgeven voor keuzevakken als Australische geschiedenis of medische terminologie. Wat jouw taalbehoeften ook zijn: onze taalschool in Sydney heeft het juiste programma.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.