Taalschool in Duitsland

Taalschool in Duitsland
4.2
598
(598 beoordelingen)
4.2

Verbeter je Duits in een mum van tijd door Duitse lessen te volgen op onze school in Duitsland. Het kan zijn dat je met de taal zult worstelen vanwege de complexiteit van het Duits. Maar wees niet bang! Onze ervaren docenten zorgen ervoor dat je al snel met zelfvertrouwen Duits spreekt. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Duitsland
Stad: BerlijnMünchen

School in Duitsland

Duitse lessen volgen op een school in Duitsland is de allerbeste manier om de taal onder de knie te krijgen. In de klas helpen ervaren leraren je om de ingewikkelde grammatica te begrijpen. Op onze school in Duitsland focus je daarnaast veel op communicatievaardigheden, zodat je het Duits met vertrouwen leert spreken. Je krijgt genoeg vrije tijd om de stad in te gaan en je nieuwe taalvaardigheden te oefenen, zodat je gegarandeerd zowel binnen als buiten het klaslokaal leert. Na een periode aan onze school in Duitsland zul je versteld staan van jouw nieuwe taalkennis en gemotiveerd zijn om je Duits te blijven verbeteren.

Hoeveel ga ik vooruit?

Hoeveel vooruitgang je boekt op onze school in Duitsland, hangt af van meerdere facturen. Je kunt kiezen uit verschillende cursuslengten en gaat in twee maanden natuurlijk meer vooruit dan in twee weken. Ook speelt de intensiteit van de cursus een rol in het vooruitgaan op onze school in Duitsland. Hoe meer lessen je per dag volgt, hoe meer stof je kunt behandelen, hoewel vrije tijd natuurlijk ook een essentieel onderdeel is mits je daarin de taal oefent. Tot slot speelt ook motivatie een rol. Maar hoe lang of intensief je ook studeert aan onze school in Duitsland: je gaat zeker weten vooruit. Hoeveel precies, dat is aan jou.