Duitsland

Taalcursus in Berlijn

Taalcursus in Berlijn
4.8
444
(444 beoordelingen)
4.8

Ben je klaar om je Duits naar een hoger niveau te tillen, kies dan voor een taalcursus in Berlijn. Onze taalcursussen staan bekend om hun sterke academische en communicatieve focus. Dankzij onze innovatieve lesmethode en persoonlijke aandacht kun je er zeker van zijn dat je vloeiend Duits leert spreken. Meer weten over een taalcursus Duits in Berlijn? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Duitsland
Stad: Berlijn

Waarom een taalcursus Duits in Berlijn?

Duits is een van de belangrijkste talen ter wereld: het wordt gesproken door meer dan 200 miljoen mensen. Dit is de meest voorkomende moedertaal voor inwoners van de Europese Unie en het politieke en economische belang ervan kan niet worden onderschat.

Een taalcursus Duits in Berlijn biedt mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Wil jij bijvoorbeeld jouw carrière een boost geven? Of wil jij jezelf verrijken met de geschiedenis van de stad? Dan is Duits leren in Berlijn de ideale optie voor jou, een geweldige manier om jouw Duitse taalvaardigheden te verbeteren. En dat terwijl jij de Duitse cultuur ontdek en vrienden van over de hele wereld maakt.

EF Taalcursus Duits in Berlijn voor alle leeftijden, niveaus en interesses

EF's innovatieve lesmethode draait om snelle vooruitgang dankzij gepersonaliseerd Duits taalonderwijs. Want: Duits leren in Berlijn is bewezen de meest effectieve leermethode.

  • EF Basis Taalcursus Duits in Berlijn - Focus op communiceren in de Duitse taal en geniet van vrijetijdsbesteding in het prachtige Berlijn.
  • EF Algemene Taalcursus Duits in Berlijn - Verkrijg uitstekend taalbegrip tijdens deze Duitse taalcursus in Berlijn, van lezen en schrijven tot spreken en begrijpen.
  • EF Intensieve Taalcursus Duits in Berlijn - Leer zo snel mogelijk de formele Duitse taal voor leerdoelen die studie- of loopbaangerelateerd zijn.

Wat te verwachten van Duits leren in Berlijn?

Klassikale lessen zijn een essentieel onderdeel van onze innovatieve leermethode, maar dat is niet het enige. Als je besluit om een taalcursus in Berlijn te volgen, dan wordt je gedurende jouw taalcursus omringd door Duitse moedertaalsprekers.

Zo breng je jouw Duitse taalvaardigheden onmiddellijk in verschillende dagelijkse situaties in de praktijk. Daardoor groeit jouw kennisniveau met de dag - je communiceert met andere studenten, ontdekt hoe het openbaar vervoer werkt, werkt aan uitspraak en bestelt in de ochtend koffie met gebak terwijl je Duits leert in Berlijn.

Een verblijf bij een gastgezin is tevens een effectieve manier voor studenten die voor een taalcursus Duits naar Berlijn komen: je spreekt namelijk altijd Duits, dag in, dag uit. Wil jij echter meer vrijheid, dan biedt het leven in een studentenresidentie perfect bij jou.

Ik wil Duits leren in Berlijn, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor de EF Taalcursus Berlijn. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van Duits leren in Berlijn zijn?

Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een EF Taalcursus Duits in Berlijn.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.