Taalschool in Frankrijk

Taalschool in Frankrijk
4.9
985
(985 beoordelingen)
4.9

Leer snel en goed Frans spreken op een taalschool in Frankrijk. Onze scholen in Parijs en Nice zijn gevestigd in het midden van het centrum, omringd door winkeltjes, restaurants en openbaar vervoer. Bekijk vandaag nog alle mogelijkheden en ontdek of jouw droom werkelijkheid wordt met EF.

Taalschool in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

Waarom naar een taalschool in Frankrijk?

Velen dromen ervan om in Frankrijk te studeren, maar er is geen enkele reden om het slechts bij dromen te laten. Of je nu van de energieke stedelijke sfeer van Parijs houdt of liever op het relaxte strand van Nice ligt: in beide gevallen leer je op onze talenschool Frankrijk op een natuurlijke wijze Frans.

Een aangezien het de officiële taal van 29 landen is, is het de moeite waard om vloeiend te leren spreken. Pak daarom je baret, je zijden sjaal en leer de taal van de liefde. Zowel in Parijs als in Nice biedt onze talenschool Frankrijk een uitgebreid aanbod flexibele cursussen aan die je kunt aanpassen aan jouw doelen en agenda, dus er is geen uitstel meer mogelijk!

Wat zijn de voordelen van een taalschool in Frankrijk?

De keuze om naar een talenschool in Frankrijk te gaan is niet zo moeilijk - maar het wordt lastiger zodra je tussen onze twee adembenemende bestemmingen moet kiezen. Parijs is niet voor niets de meest bezochte stad ter wereld.

De wereldberoemde bezienswaardigheden, schitterende cultuur en uiteraard het heerlijke eten maken Parijs tot een droomstad voor het leren van Frans. Aan de andere kant heeft Nice een chique strand aan de Mediterrane kust, zodat je kunt studeren in de zonovergoten Franse Rivièra. Tegen de tijd dat je naar huis gaat, weet je niet meer wat binnenshuis leren ook alweer inhield.

Taalschool in Nice is immens populair

Op onze taalschool in Nice, midden in het hart van de stad, leef je het Franse leven als een local. Geniet op onze twee terrassen het hele jaar door van het milde klimaat of relax in de pauze in onze studentenlounge. Na schooltijd ben je slechts een paar stappen van het strand vandaan.

Oefen je Frans met je medestudenten tijdens het pootjebaden en spot de luxe zeiljachten op het water. Het is lastig te geloven dat zo'n luxe levensstijl mogelijk is op misschien wel de hoogst aangeschreven taalschool in Nice, maar het is echt zo. Nice heeft iets weg van een sprookje, en dat maakt de stad zo aantrekkelijk.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.