Taalschool in Italië

Taalschool in Italië
4.9
801
(801 beoordelingen)
4.9

Italiaanse les in Italië op een fantastische locatie, met studenten vanuit de hele wereld, ervaren docenten en ontzettend veel leuke naschoolse activiteiten - wat wil je nog meer? Kom mee en volg Italiaanse les in Italië bij EF en ontdek de echte betekenis van "La Dolce Vita". Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Taalschool in Italië

Taalschool in Italië

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Italië
Stad: Rome
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Italië
Stad: Rome

Italiaanse les in Italië

Het volgen van Italiaanse les in Italië is de allerbeste manier om de taal te leren en tegelijkertijd het land te ontdekken. Je krijgt in een kleine klas les van een toegewijde leraar, die al zijn ervaring en vaardigheden inzet om jou (beter) Italiaans te leren spreken.

Elke Italiaanse les in Italië wordt gevolgd door studenten vanuit de hele wereld, waardoor je een internationale vriendengroep zult krijgen. Op excursies en in je vrije tijd kun je genieten van de Italiaanse keuken, kunst en cafés. Kom zelf naar Rome en ontdek waarom Italiaanse les in Italië de perfecte mix van cultureel plezier en het leren van een taal is.

Waarom Italiaanse les in Italië volgen?

Wie Italiaanse les in Italië volgt, beleeft een onvergetelijke culturele ervaring. Je kunt natuurlijk ook thuis een Italiaanse cursus volgen, maar daar ervaar je niet het echte Italiaanse leven. Tijdens Italiaanse les in Italië kun je de authentieke Italiaanse keuken ontdekken, cappuccino drinken in een Italiaans café en tijdens het winkelen de nieuwste Italiaanse mode passen.

Ook kun je de goed onderhouden eeuwenoude bezienswaardigheden en belangrijke kunstmusea bezoeken. Wanneer je vloeiend Italiaans wilt leren, is het begrijpen van de Italiaanse cultuur, traditie en keuken is net zo belangrijk als het leren van de taal zelf. Na afloop van jouw periode Italiaanse les in Italië kom je thuis met een enorme dosis aan kennis over dit land.

Italiaanse les in Rome is onvergetelijk

Je gaat niet alleen naar onze taalschool in Rome om Italiaans te leren. Rome heeft natuurlijk eindeloos veel belangrijke historische en culturele bezienswaardigheden. Het Colosseum, het Forum en het Pantheon zijn enkele van de beroemdste, en de musea rondom Villa Borghese zijn van wereldklasse.

Ook is jouw tijd op onze taalschool Rome natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan Vaticaanstad. Zo kun je alle bezienswaardigheden bezichtigen en tegelijkertijd dieper in de Italiaanse cultuur duiken dan welke toerist dan ook. Hoe lang je ook kunt blijven op onze taalschool Rome: buiten het klaslokaal leer je net zoveel als daarbinnen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.