Taalschool in Japan

Taalschool in Japan
4.9
930
(930 beoordelingen)
4.9

Als je op zoek bent naar een taalschool in Japan met een goede locatie, moderne faciliteiten en een vriendelijke atmosfeer, kijk dan niet verder. Onze taalschool in Japan zit in het midden van Tokio, omringd door winkeltjes en restaurants. Met onze kleine klassen en ervaren docenten, zul je al snel vloeiender Japans spreken. Meer weten? Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Taalschool in Japan

Taalschool in Japan

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Taalschool in Japan

Japan is wereldmarktleider op het gebied van technologie en onze taalschool in Japan sluit absoluut aan bij die hoge standaarden. Onze school opende zijn deuren in 2012 en heeft alle moderne faciliteiten om comfortabel en in stijl te kunnen studeren. Een schooldag begint met Japanse taallessen, maar ook met vakken over de Japanse keuken, cultuur en traditie. Afhankelijk van het programma dat je hebt gekozen, volg je 's middags extra lessen of ontdek je Tokio met jouw klasgenoten en onze medewerkers. Zeg daarom nu sayonara tegen jouw woonplaats en konnichiwa tegen het avontuur en meld je aan voor onze taalschool in Japan.

Tokio heeft alles wat je zoekt

Onze taalschool in Japan staat in het hart van Tokio, te midden van alle actie. Eeuwenoude tempels staan naast ultramoderne wolkenkrabbers en alle wijken van de stad zijn met een fijnmazig metronetwerk met elkaar verbonden. Je zult het openbaar vervoer in Tokio snel door hebben, wat de hele stad vanaf dag 1 al goed toegankelijk maakt. Tijdens weekendexcursies kun je bovendien de rest van het land ontdekken, maar misschien gun je jezelf niet eens de tijd om Tokio te verlaten: alle kunst, entertainment, winkels en historische bezienswaardigheden laten weinig te wensen over. Tijdens jouw programma op onze taalschool in Japan zul je snel ontdekken dat Tokio veel minder intimiderend is dan je in eerste instantie misschien had gedacht.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.