Taalschool in Korea

Taalschool in Korea
4.3
346
(346 beoordelingen)
4.3

Koreaans leren op onze taalschool in Korea is effectief en uitdagend. Onze Koreaanse school is gelegen in de futuristische Kyobo Towers van het glamoureuze Gangnam-district van Seoul, de perfecte locatie voor studenten die de stad willen verkennen. Er zijn diverse Koreaanse taalcursussen in Korea geschikt voor zowel beginners als geavanceerde studenten. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Korea

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Korea

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Korea

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Korea

Waarom Koreaanse les aan een taalschool in Korea?

Door Koreaanse les te volgen op onze taalschool in Korea ervaar je het beste van twee werelden. 's Ochtends leer je de fijne kneepjes van het Koreaans met onze topdocenten. 's Middags kun je Seoel verkennen naar hartenlust of deelnemen aan een van onze georganiseerde activiteiten. Of je het Koreaans alfabet wilt kunnen lezen of de fijne kneepjes van de Koreaanse grammatica wilt leren, we hebben sowieso een programma dat aan jouw behoeften voldoet.

Je kunt een reis naar Korea combineren met een korte taalcursus of er een heel jaar doorbrengen om een professionele kwalificatie te behalen. Om je Koreaans echt een boost te geven, raden we je aan bij een gastgezin te verblijven, waardoor je in een mum van tijd als een inwoner kunt spreken. Door Koreaanse les te nemen aan onze ultramoderne Koreaanse school in Centraal Seoul kun je vloeiend worden in no time.

Je leven buiten de Koreaanse school

Je tijd buiten de Koreaanse taalschool om is helemaal van jou. We organiseren sociale excursies voor studenten naar de meest populaire attracties van Seoul en zullen je helpen meer te leren over deze fascinerende hoofdstad. Seoul is het culturele centrum van Korea, dus je vindt er tal van gratis musea en kunstexposities, evenals traditionele festivals het hele jaar door.

K-Pop fans zullen de kans krijgen om hun idolen bijna elke dag te zien tijdens K-Pop concerten. Er zijn ook een heleboel gekke coffeeshops waar je je gespreksvaardigheden kunt oefenen met je nieuwe Koreaanse taalpartner. Je zult je nooit vervelen met deze bruisende metropool direct voor de deur.