Taalschool in Malta

Taalschool in Malta
4.9
870
(870 beoordelingen)
4.9

Perfectioneer je Engels terwijl je van de zon geniet op een van onze Engelse taalchool in Malta. Onze scholen zijn het hele jaar open met kort en langdurende programma's voor tieners, studenten en volwassenen. Of je nou komt voor een korte vakantie of voor een langer verblijf, onze taalschool Malta geeft je een warm welkom. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalschool in Malta

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian'sSliema
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Malta
Stad: Sliema
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Malta
Stad: SliemaSt. Paul's BaySt. Julian's
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian's
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Malta
Stad: St. Julian'sSliemaSt. Paul's Bay

Talenscholen Malta

Onze talenscholen Malta zijn de perfecte mix van onderwijs en plezier. Als student leer je in kleine klassen en krijg je de persoonlijke aandacht die je nodig hebt om je taalvaardigheden te verbeteren. Ook heb je genoeg tijd om te relaxen op Malta's pittoreske stranden en naar culturele bezienswaardigheden te gaan. Onze programma's starten het hele jaar door, dus je begint op onze talenscholen Malta altijd op het juiste moment. Je kunt weken of maanden blijven: hoe lang je maar nodig hebt om het taalniveau te bereiken waar jij naar streeft. En hoe lang je ook blijft, onze talenscholen Malta zijn altijd de ideale educatieve vakantiebestemming.

Waarom studeren in Malta

Malta is een verzameling van drie kleine eilandjes in de Middellandse Zee en wordt daarom vaak over het hoofd gezien als bestemming voor een taalreis. Het is echter een geweldige plek om Engels te leren. Het land was ooit een Britse kolonie en Engels is er nog altijd de officiële taal. Onze talenscholen Malta staan op de ideale plek om in gesprek te raken met Engelstalige locals. Daarnaast hebben de eilanden een groot scala aan culturele attracties, waaronder het goed bewaard gebleven 16e-eeuwse stadshart van Valletta, verschillende eeuwenoude ruïnes en rustige Mediterrane dorpjes. Op onze talenscholen Malta krijg je genoeg tijd om het allemaal te ontdekken of juist te gaan zonnebaden op het witte zandstrand.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.