Tussenjaar in Canada

Tussenjaar in Canada
4.4
969
(969 beoordelingen)
4.4

Canada is het land van warme zomers, koude winters, ijshockey, de Niagara-watervallen en metropolen als Vancouver en Toronto. Als je een tussenjaar in Canada neemt, kun je rekenen op een zeer gastvrije ontvangst. De mensen staan namelijk bekend om hun vriendelijkheid. Meer weten over een tussenjaar in Canada? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Tussenjaar in Canada

Gratis brochure

Wat zijn de bestemmingen voor gap year Canada?

Je kunt kiezen tussen Toronto en Vancouver als bestemmingen voor je tussenjaar met EF. Toronto is een multiculturele, bruisende stad en wordt omringd door vijf gigantische meren waar je allerlei watersporten kunt beoefenen.

Vancouver ligt aan de westkant van Canada en staat bekend om haar prachtige kustlijn en uitzicht over de indrukwekkende Rocky Mountains. Op 1,5 uur rijden vind je er tevens het grootste skigebied van Noord-Amerika.

Tussenjaar Canada in combinatie met taalcursus Engels

Als je kiest voor een gap year Canada dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt een taalcursus volgen op één van de locaties of beide bestemmingen combineren. Ook kun je voorbereidingscursussen voor je Engels examen of internationale studie volgen.

Wil je werkervaring op doen of een steentje bijdragen aan de maatschappij? Dan is het EF stage- en vrijwilligersprogramma misschien wel wat voor jou.

Na een tijdje wikken en wegen koos Claudia om een jaar naar het buitenland te vertrekken, en wel naar Vancouver. Ze verbleef bij een Canadees gastgezin: "Ik had me geen beter gastgezin kunnen voorstellen en de lokale studenten maken graag een praatje met je. Tussen de lessen door ging ik daarnaast vaak met vrienden lunchen en ’s avonds gingen we regelmatig naar de bioscoop, schaatsen of wat drinken in ‘downtown’ Vancouver."

Ik wil een gap year in Canada met EF, wat nu?

Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats voor een tussenjaar Canada. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een gap year in Canada zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een tussenjaar Canada.