Uitwisseling in Australië

Uitwisseling in Australië
4.4
1133
(1.133 beoordelingen)
4.4

Een uitwisseling in Australië is de kans om vloeiend Engels te leren spreken, terwijl je een fascinerend land leert kennen. Een uitwisselingsprogramma in Australië omvat Engelse lessen, culturele activiteiten en excursies. Word jij een uitwisselingsstudent in Australië? Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Australië
Stad: SydneyBrisbanePerth

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Uitwisseling in Australië

Op uitwisseling in Australië gaan is een belangrijke beslissing en een grote investering van jouw tijd en energie. Het is echter ook een investering die je snel nieuwe Engelse vaardigheden en culturele flexibiliteit oplevert. Je zult versteld staan hoe snel je gemakkelijk de hele dag Engels spreekt. Voordat je op uitwisseling in Australië gaat, nemen we contact met je op om jouw doelen, interesses en voorkeuren te weten te komen. Dat is de makkelijkste manier voor ons om jou de beste uitwisseling aan te bieden, en daarnaast een passend gastverblijf te zoeken als je daarvoor hebt gekozen.

Het dagelijks leven in Australië

Tijdens jouw uitwisseling in Australië vormt jouw dagelijks leven zich rondom jouw cursus. Afhankelijk van het type uitwisseling dat je kiest, volg je 's ochtends Engelse lessen en onderneem je 's middags activiteiten, of heb je een volle lesdag. Ook zijn een professionele stage of vrijwilligerswerk mogelijk tijdens jouw uitwisseling in Australië. Ongedacht jouw niveau Engels en het type uitwisseling dat je hebt gekozen, krijg je sowieso uitstekend Engelstalig onderwijs van ervaren Australische docenten.