Uitwisseling

Uitwisseling in Canada

Uitwisseling in Canada
4.9
911
(911 beoordelingen)
4.9

Ontdek waarom er jaarlijks zoveel internationale studenten deelnemen aan de uitwisselingsprogramma's in Canada. Dit land verwelkomt studenten van over de hele wereld. Of je nou alleen een vakantie doorbrengt in Canada of voor een langdurige uitwisseling in Canada gaat, we hebben genoeg opties voor je. Bekijk alle mogelijkheden en ontdek of jouw droom werkelijkheid wordt met EF.

Uitwisseling in Canada

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: TorontoVancouver

Uitwisseling Canada

Tijdens een uitwisseling Canada ontmoet je andere studenten vanuit de hele wereld en ontdek je dat er veel meer is in Canada dan alleen slecht weer en ijshockey. Oefen je Engels in Toronto en Vancouver met korte en lange studieprogramma's en maak gebruik van het unieke universitaire voorbereidingsprogramma. Zoek tevergeefs naar woorden als je de adembenemende Niagarawatervallen voor het eerst ziet. Kies voor een uitwisseling Canada en ontdek zelf waarom Canada wereldberoemd is om zijn vriendelijke bevolking, levendige mix van culturen en schitterende natuurschoon.

Op uitwisseling naar Toronto of Vancouver?

Een uitwisseling in Canada is een fantastische kans om een van de meest multiculturele steden ter wereld te ontdekken: Vancouver. Tijdens je periode in Vancouver maak je veel nieuwe vrienden en verbeter je je Engels. Waarom zou je niet een paar maanden of een heel jaar op uitwisseling in Vancouver gaan?

OF kies voor een uitwisseling in Toronto. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Je leert elke dag Engels en hebt meer dan genoeg tijd om de taal te oefenen met de vriendelijke Canadezen. Luister tijdens jouw uitwisseling in Toronto naar de lokale artiesten in de hippe haven en loop rond in de top van de CN Tower... als je dat durft, tenminste.

Ervaar de ruimte en afwisseling van Canada

Canada is het op twee na grootste land ter wereld. Het strekt zich uit van de koude Noord-Atlantische Oceaan in het oosten tot de blauwe Grote Oceaan in het westen. Een uitwisseling Canada toont je de enorme verscheidenheid van dit uitgestrekte land. Liefhebbers van stedelijke cultuur zullen genieten van het bruisende Toronto en het trendy Vancouver. Geschiedenisstudenten kunnen hun schoenzolen kapotlopen in het historische oude stadscentrum van Quebec, de geboorteplaats van de Franse cultuur in Noord-Amerika. Hou je meer van leegte en natuurschoon, neem dan de tijd om tijdens jouw uitwisseling Canada het Banff National Park te bezoeken of een glimp op te vangen van het noorderlicht in de donkere hemel.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.