Uitwisseling in Japan

Uitwisseling in Japan
4.4
823
(823 beoordelingen)
4.4

Met een uitwisseling in Japan zet je de eerste stap om de Japanse taal te leren spreken. Ons uitwisselingsprogramma Japan richt zich op het verbeteren van jouw communicatieve vaardigheden. En met culturele activiteiten en naschoolse excursies maak je kennis met de verschillende aspecten uit het leven in Japan. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

Uitwisseling in Japan

Uitwisseling in Japan

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan
Stad: Tokio

Ontdek bestemmingen

Uitwisselingsprogramma Japan

De beste manier om Japans te leren is aan de hand van een uitwisselingsprogramma Japan. Stel je eens voor: in plaats van gewone Japanse lessen volgen en daarna weer je gewone leven in te stappen, loop je vanuit het klaslokaal een land in vol mensen met wie je de taal kunt oefenen. Elke dag leer je meer Japans en zul je het geleerde meteen in de praktijk brengen. Het is dan ook geen verrassing dat je tijdens een uitwisselingsprogramma Japan veel sneller vooruit zult gaan dan thuis. Wij zorgen voor jouw succes: voor kleine klassen, een comfortabele leeromgeving, ervaren docenten en veel persoonlijke aandacht. Je zult versteld staan hoeveel gemakkelijker je Japans spreekt na afloop van jouw uitwisselingsprogramma Japan.

Begrijp de Japanse cultuur

Een uitwisselingsprogramma Japan is zoveel meer dan alleen een taalcursus. Ons doel is om jou zowel de taal te leren als de Japanse cultuur te laten begrijpen. Japan staat bekend om zijn grote steden, en deze schitterende metropolen staan vol technologische hoogstandjes en verstopte tempels op elke straathoek. Bekijk een traditionele theeceremonie en bind je wensen vast aan een tempelboom. Het wonen in Japan geeft je een uniek inkijkje in de Japanse cultuur. Een uitwisselingsprogramma Japan is een verrijkende en waardevolle ervaring.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.