Uitwisseling in Nieuw-Zeeland

Uitwisseling in Nieuw-Zeeland
4.4
275
(275 beoordelingen)
4.4

Een uitwisseling Nieuw-Zeeland is een avontuur dat je nooit zult vergeten. Nieuw-Zeeland staat bekend om zijn natuurschoon en Aboriginals. Van surfen tot kamperen: je zult genieten van je vrije tijd in de buitenlucht tijdens je uitwisselingsprogramma in Nieuw-Zeeland. Investeer in je toekomst en ontdek wat EF voor jou kan betekenen.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Nieuw-Zeeland
Stad: Auckland

Uitwisseling Nieuw-Zeeland

Een uitwisseling Nieuw-Zeeland is een ideale manier om jouw taalstudie te combineren met outdooravonturen. Dankzij de kleine klassen en ervaren lessen bereik je efficiënt en zonder tijd te verdoen jouw Engelse doelen. Na de lessen kun je op pad om de schitterende landschappen te zien - en tijdens je uitwisseling in Nieuw-Zeeland kun je dat zowel zelfstandig als met een door ons georganiseerde excursie doen. Onze programma's worden gevolgd door een gevarieerde mix van buitenlandse studenten, zodat je een grote groep internationale vrienden krijgt. De schoonheid van het land is werkelijk adembenemend. Jouw uitwisseling in Nieuw-Zeeland bezorgt je nieuwe taalvaardigheden en herinneringen die je een leven lang bijblijven.

Exotisch Nieuw-Zeeland

Tijdens jouw uitwisseling in Nieuw-Zeeland zul je geweldige outdooravonturen beleven en eigenzinnige locals ontmoeten. Vulkanische gebergten rijzen hoog boven het blauwe water van de Stille Oceaan uit. Je kunt op één dag zowel hiken op een gletsjer als surfen op zee! Nieuw-Zeelanders staan bekend om hun rustige charme. Indien jouw uitwisseling in Nieuw-Zeeland wat langer duurt, zul je er wat lokale vrienden maken. De Maori en vele immigranten maken de eilanden heel multicultureel, wat je echt het gevoel geeft dat je ergens anders bent dan thuis. Sta niet te kijken wanneer je na afloop van jouw uitwisseling in Nieuw-Zeeland wat van die levensstijl mee naar huis neemt.

En in Auckland studeer je in een schitterende stad die omringd wordt door een verrassend landschap, terwijl je veel persoonlijke aandacht krijgt in de klas en mensen vanuit de hele wereld ontmoet. Vind dat perfecte evenwicht tijdens een uitwisseling in Auckland!