ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Uitwisseling in Spanje

Bepaal zelf hoe jouw uitwisseling Spaans eruitziet. Houd je van stranden of meer van steden? Is het jouw hoofddoel om huiswaarts te keren en vloeiend Spaans te spreken, of wil je gewoon op avontuur in het buitenland? Het maakt niet uit wat je doel is voor je uitwisseling Spaans, investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Uitwisseling in Spanje

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

Uitwisseling Spanje

Leef een tijdje een andere levensstijl door je op te geven voor een uitwisseling Spanje. Ga na de les naar het strand van Malaga om van de zon te genieten, of bezoek het beroemde Prado-museum in Madrid. De keuze is aan jou! Onze Spaanse taallessen focussen op communicatievaardigheden waarmee je met vertrouwen Spaans kunt spreken, zodat je het meeste uit jouw bezoek aan Spanje kunt halen. Elke uitwisseling Spanje is een combinatie van lessen, activiteiten en vrije tijd waarin je bijvoorbeeld een siësta kunt houden of tapas kunt proeven. Welke uitwisseling Spanje ook kiest: je bent verzekerd van uitstekend onderwijs en enorme vooruitgang om vloeiend Spaans te leren spreken.

Welke Spaanse bestemming kies je?

Heb je altijd al een stierengevecht willen zien? De Flamenco willen dansen? Met tomaten willen gooien terwijl je letterlijk 'de stad rood kleurt'? Er is zo ontzettend veel te ontdekken op een uitwisseling Spanje, die we in drie verschillende steden aanbieden. Misschien kies je voor Barcelona vanwege de ideale combinatie van stad en strand, of gaat je voorkeur uit voor Madrid, een grotere stad met een actieve zakenwereld en bloeiende culturele gemeenschap. Malaga is de beste keuze voor een strandsfeer met veel feestjes. Welke stad je ook kiest voor jouw uitwisseling Spanje, je bent altijd verzekerd van de dagelijkse mogelijkheden om je Spaans te oefenen en zo wat je in de klas hebt geleerd, in de praktijk te brengen.