Universiteit in Vancouver

Universiteit in Vancouver
4.9
420
(420 beoordelingen)
4.9

Toegelaten worden tot Vancouver University is een uitdaging. Onze universitaire voorbereidingsprogramma's en cursussen academisch Engels focussen op het ontwikkelen van de vaardigheden die je nodig hebt om toegelaten te worden tot de universiteit Vancouver. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Vancouver

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Canada
Stad: Vancouver

Vancouver University

Er is geen betere manier om een taal onder de knie te krijgen dan studeren in het buitenland en jezelf fulltime erin onder te dompelen. Overweeg je om een volledige bachelor of master te halen in het buitenland, dan moeten je taalvaardigheden op zeer hoog niveau zijn, en een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld de universiteit in Vancouver kan je helpen om die uitdaging aan te gaan. Tijdens het programma werk je aan je academische woordenschat en doe je technieken op om beter te presteren op examens en bij toelatingsgesprekken, wat je meer kans geeft om te worden aangenomen bij een studie. Of je nu aan de universiteit in Vancouver of elders in Canada wilt studeren, de vaardigheden die je tijdens de cursus aanleert zijn altijd relevant en waardevol in het vervolgonderwijs.

Voel jezelf thuis in het buitenland

Indien je voor het eerst alleen naar het buitenland gaat, kan studeren aan een internationale universiteit best een eng idee zijn. Daarom is een voorbereidingscursus voor bijvoorbeeld de universiteit in Vancouver een slimme stap. Maar daarmee werk je niet alleen maar aan je taalvaardigheden! Met onze cursus kun je in een stressvrije omgeving wennen aan het leven en studeren in een ander land. Je doet dat samen met internationale medestudenten die in hetzelfde schuitje zitten, dus je maakt er gemakkelijk nieuwe vrienden en krijgt er veel kansen om je Engels te oefenen. Tijdens het programma word je klaargestoomd voor de universiteit in Vancouver en ga je je vervolgopleiding met veel vertrouwen en enthousiasme tegemoet!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.