Universiteit in Ierland

Universiteit in Ierland
4.5
889
(889 beoordelingen)
4.5

Studeren aan de universiteit in Ierland is een ambitieus doel. Onze voorbereidingsprogramma's en taalcursussen in Ierland helpen je op weg. Of je nou slechts een goede TOEFL-score nodig hebt of in een heel jaar je Engels wilt verbeteren: wij helpen je graag richting je favoriete universiteit in Ierland. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Ierland
Stad: Dublin

Universiteit in Ierland

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Universiteit in Ierland

Hoop je ooit aan een universiteit in Ierland te kunnen studeren, dan is een voorbereidingscursus daarvoor de ideale start. Het hoger onderwijs draait echter niet alleen om taalvaardigheden, dus zelfs wanneer je al goed Engels spreekt kun je veel uit onze voorbereidingsprogramma's voor de universiteit in Ierland halen. Verbeter je academische woordenschat, ga aan de slag voor de toelatingseisen, leer hoe je effectiever kunt studeren en onderzoek kunt doen en, misschien nog wel belangrijker, raak gewend aan het studeren en wonen in een ander land. Je doet dat samen met internationale studenten die in dezelfde situatie zitten, dus je maakt gemakkelijk nieuwe vrienden en krijgt zo veel kansen om je Engels te oefenen.

Meld je aan voor een succesvolle toekomst

Afhankelijk van het programma dat je volgt kan onze voorbereidingscursus voor een universiteit in Ierland zorgen voor gegarandeerde toelating op een van onze Engelstalige partneruniversiteiten. Aan de universiteit studeren is een uitdaging, dus je wilt er natuurlijk alles aan doen om je kans op succes te vergroten. Voorafgaand aan de universiteit in Ierland al een tijdje in het buitenland wonen is een indrukwekkende toevoeging aan je CV: potentiële werkgevers zijn immers altijd op zoek naar kandidaten die initiatief tonen en zichzelf uitdagen, en studeren in het buitenland kan zeker zo'n uitdaging zijn! Bovenal is een voorbereidingscursus voor een universiteit in Ierland een fantastische ervaring die je naast academisch succes ook herinneringen oplevert die je nooit meer vergeet.