Universiteit

Universiteit in Malta

Universiteit in Malta
4.5
725
(725 beoordelingen)
4.5

Je kunt je niets leukers voorstellen: een voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Malta. Of je nou slechts je Engels wilt opfrissen of een heel jaar naar het buitenland wilt: onze studieprogramma's Engels voor de universiteit in Malta zijn geschikt voor jou. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Universiteit in Malta

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Malta
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Malta
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Malta

Universiteit in Malta

Wanneer je aan de universiteit in Malta zou willen studeren, dan zijn er meer dan genoeg cursussen waarmee je je daarop kunt voorbereiden. Van een kort programma in de zomervakantie tot een jaar durende uitwisseling, en van universitaire voorbereidingscursussen tot schakelprogramma's voor afgestudeerden: bij ons kunnen allerlei types studenten terecht. Het geweldige aan onze voorbereidingstrajecten voor de universiteit in Malta is dat ze volledig op maat gemaakt kunnen worden. Je kunt zelf kiezen hoe lang en zwaar je wilt studeren en welke keuzevakken je wilt volgen indien je je op een speciaal thema wilt focussen, en je kunt zelfs bepalen in wat voor accommodatie je gaat wonen. Naast de lessen organiseren we bovendien veel verschillende activiteiten voor een geweldige, allround ervaring in Malta.

Een idyllisch eilandparadijs

Malta is een paradijs in de Middellandse Zee en een idyllische plek om Engels te studeren. Kies een voorbereidingscursus voor een universiteit in Malta voor het allerbeste taalonderwijs en de mogelijkheid om al het prachtige te ontdekken wat dit eiland je te bieden heeft. Deze unieke bestemming zit bomvol geschiedenis, en indien je van cultuur houdt is er op bijna elke straathoek wel iets interessants te doen. Jezelf klaarstomen voor de universiteit in Malta is ook een geweldige manier om Engels te leren in de zon: Malta heeft schitterende zandstranden en dankzij het Mediterraanse klimaat zul je waarschijnlijk veel van je vrije tijd aan de indrukwekkende kust doorbrengen.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.