Universiteit in Kaapstad

Universiteit in Kaapstad
4.8
459
(459 beoordelingen)
4.8

De universiteit in Kaapstad is een geweldige plek om je Engels te verbeteren en tegelijkertijd een schitterend land te ontdekken. Zwemmen met witte haaien en 's werelds beste wijnen proeven, zeggen lang niet genoeg over de unieke ervaring om een voorbereidingsprogramma te volgen en uiteindelijk te studeren aan de universiteit in Kaapstad. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Zuid-Afrika
Stad: Kaapstad

Universiteit in Kaapstad

Gratis brochure

Universiteit in Kaapstad

Bereid je voor op een universiteit in Kaapstad door je Engels te verbeteren, een hoge score te behalen op een internationaal erkend taalexamen, academische vakken te volgen en van de Zuid-Afrikaanse cultuur te genieten. Wat jouw specifieke studiedoel ook is, we hebben altijd een programma waarmee je dat kunt bereiken. Kom voor een snelle twee weken durende Engelse opfriscursus of blijf een heel jaar om jezelf optimaal voor te bereiden op de universiteit in Kaapstad. Ongeacht het programma dat je kiest, leer je snel dankzij onze kleine klassen waarin onze ervaren leraren je veel persoonlijke aandacht kunnen geven. De allerbeste manier om klaargestoomd te worden voor een universiteit in Kaapstad is echter je thuis voelen en een weg kunnen vinden in deze geweldige stad en prachtige omgeving...

Studentenleven in Kaapstad

Tijdens jouw voorbereiding voor de universiteit in Kaapstad beleef je een ideaal studentenleven. De stad bezorgt je plezier dankzij de pubs en bars in Long Street, de Afrikaanse livemuziek, het surfen aan Muizenberg Beach en het hiken op de Tafelberg. Jouw voorbereidingsprogramma voor de universiteit in Kaapstad omvat stadsrondleidingen en bezoeken aan belangrijke historische plekken zoals Robbeneiland (waar Nelson Mandela in de gevangenis zat). Ook bezoek je townships waarvoor je eerst geld kunt inzamelen en ter plaatse bijvoorbeeld kunt voetballen met lokale kinderen. Je zult een geweldige tijd hebben en de Zuid-Afrikaanse cultuur leren kennen, wat je ontzettend helpt wanneer je eenmaal echt aan de universiteit in Kaapstad studeert.