Zomercursus Frans

Genieten onder de Franse zon terwijl je de taal van het land leert spreken? Met een cursus Frans volg je lessen en kun je deelnemen aan excursies, sporten en andere activiteiten. Meld je aan voor een zomercursus Frans en leer de taal en de cultuur kennen op onze taalscholen in Nice en Parijs. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

Zomercursus Frans

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Frankrijk

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Frankrijk

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Ga op zomercursus Frans met EF

EF heeft taalscholen in hartje Parijs en aan het Mediterraanse strand van Nice. De cursussen starten iedere maandag en met onze eigen docenten, de beste faciliteiten en een speciaal leersysteem kun je rekenen op een optimale begeleiding zodat je de taal snel onder de knie krijgt.

Activiteiten tijdens de zomercursus voor Frans

Naast de cursus heeft EF een programma vol excursies en andere activiteiten. Zo kun je op de taalschool in Parijs een kooklessen volgen in de professionele, moderne keuken of een dagje naar Disneyland en kun je in Nice deelnemen aan een groot aantal water- en strandactiviteiten, excursies naar Monaco of een bezoek aan een waterpretpark.

Waarom een zomercursus frans met EF?

Met ruim 50 jaar ervaring en als marktleider op het gebied van internationale educatieve programma’s heeft EF de kennis in huis om onze studenten alles uit hun zomercursus te laten halen. Ga je voor een zomercursus Frans met EF, dan kun je rekenen op:

  • Een nieuw ontwikkelde lesmethode: Efekta
  • Persoonlijke begeleiding
  • Een op maat gemaakt programma
  • Een bomvol activiteitenprogramma

Interesse in een zomercursus Frans met EF? Vraag een gratis brochure aan of neem contact met ons op.