Het laatste nieuws over reizen, taal en cultuur door EF Education First
Menu

24 uur in het (bijna áltijd zonnige) San Diego

24 uur in het (bijna áltijd zonnige) San Diego

In San Diego schijnt de zon zo’n 266 dagen per jaar en regent het haast nooit. Locals dragen bijna niets anders dan slippers, korte broekjes en topjes en zelfs de professionals zien er uit alsof ze naar het strand gaan. Aangezien de leukste dingen buiten plaatsvinden, is dit natuurlijk fantastisch!

Dus, gooi het dak van je auto open, smeer wat zonnebrandcrème op en zet je Ray Bans op je neus: Je bent in San Diego!

9:00: ICED COFFEE
De meeste mensen uit San Diego zijn om 9 uur ’s ochtends al een tijdje wakker, zodat ze snel nog een goede golf kunnen pakken voordat ze naar hun werk gaan. Heerlijk surfen in het water vroeg in de ochtend- maar wij, wij zijn pas wakker. We gaan naar Lestat’s Coffee House in Normal Heights en nemen een ijskoffie to go, aangezien het super heet is buiten!

9:10: THE NEW NORMAL
Drink je ijskoffie op onder de palmbomen in Normal Heights en geniet van het uitzicht. De platenzaken en muziekcafe’s zorgen er voor dat San Diego hét hipster central is. Vergeet vooral de antiekshops niet te checken!

10:00: MILITARY MIGHT AT THE PIER
San Diego is niet alleen bekend als het om zon, zee en strand gaat. Het is ook de thuisbasis voor de grootste militaire basis van Amerika!

Neem een taxi naar het USS Midway Museum aan de Navy Pier. Hier kun je van F14’s tot F4’s , allerlei straaljagers bewonderen. Het is ontzettend indrukwekkend om te zien!

12:00: FISH TACOS FROM A TRUCK
Het centrum van San Diego is ongeveer 30 minuten verwijderd van de Mexicaanse grens. De Mexicaanse invloeden zul je zeker terugvinden in San Diego, vooral in de restaurantjes. Vis taco’s zijn een uitvinding uit Californië en met een Mexicaanse twist is het echt een topgerecht! Je zult vele foodtrucks tegenkomen met hun eigen versie van de vis taco en ze zijn allemaal finger licking good!

13:00: SURF LESSONS ON MISSION BEACH
Mission Beach is the place to be als je de strandcultuur van San Diego wilt beleven. Neem surflessen bij een van de vele surfshops aan de promenade. Surf is een stuk moeilijker is dan het er uitziet, maar zodra je eenmaal op je board kunt staan en een golf uit kunt rijden, ervaar je een euforisch gevoel!

16:00: POWER NAP ON THE BEACH
Surfen is vermoeiend. Je zult deze powernap nodig hebben!

17:00: HANG OUT WITH THE SEA LIONS IN LA JOLLA
La Jolla is een van de mooiste – en duurste – buurten van San Diego. Breng een uur of twee door in the Childrens Pool, waar je ook zeeleeuwen en zeehonden kunt vinden. Neem een selfie met een zeehond en tag je foto met #sealife.

19:00: SUSHI BY THE SEA
Reserveer een tafel bij Yumeya Sake House waar je kunt genieten van authentieke Japanse gerechtjes, terwijl je geniet van reggae muziek. San Diego is een echte mengelmoes van allerlei culturen en de Yumeya Sake House is hier het heerlijke bewijs van.

21:00 CLUB HOPPING IN THE GASLAMP
Je zult je handen vol hebben aan het kiezen tussen de honderden barretjes en clubs in de historische Gaslamp buurt. Van live jazz tot salsa; je kunt hier alles vinden. Wellicht ook een reden om je slippers in te ruilen voor je fancy schoenen. Sommige clubs hebben namelijk een dresscode.

1:00: ADMIRE YOUR TAN WHILE BRUSHING YOUR TEETH BEFORE BED
Dit spreekt voor zich. Slaap lekker!

 

Perfectioneer jouw Engels in San Diego!Ontdek meer

Deel dit artikel

Laatste blogs van Reizen