Programma's in Frankrijk

Is er een betere manier om Frans te leren spreken dan in Frankrijk? Je bent elke dag omringd door native speakers en zult niet alleen de taal maar ook de cultuur snel begrijpen. Thuis voelt de Franse taal misschien als een uitdaging, maar in Frankrijk zul je het Frans veel natuurlijker spreken. Leer Frans in Frankrijk en keer vloeiend tweetalig terug. Vraag je brochure aan en ontdek alle mogelijkheden om Frans in Frankrijk te leren met EF.

Programma's in Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-24 weken
Zet je eerste onafhankelijke stap in het buitenland deze zomer met een taalcursus bij een erkende EF school.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 + jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

13 - 18 jaar
2-8 weken
Groepsreizen
Ga tijdens je zomervakantie op reis met EF, leer internationale vrienden kennen en een taal beter spreken.
bestemming: Frankrijk
Stad: NiceParijs

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

EF Frankrijk

Frans in Frankrijk gaan volgen is de snelste manier om de taal vloeiend te spreken. Je taalvaardigheden gaan snel vooruit dankzij onze combinatie van uitstekend onderwijs en de Franse omgeving waar je volledig in ondergedompeld wordt. Door Frans te leren in Frankrijk leer je dat zoals de Fransen doen. Daarom focust het lesprogramma ook op het verbeteren van je communicatievaardigheden. Buiten het klaslokaal kun je geweldige steden ontdekken zoals Parijs en Nice en tegelijkertijd je Frans oefenen met native speakers bij de bakker, in cafés en bars. Je kunt een paar weken of een aantal maanden blijven. Hoe langer je Frans in Frankrijk gaat volgen, hoe vloeiender je de taal zult spreken. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Frankrijk. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

De weg om beter Frans te spreken

Met onze effectieve lesmethoden zul je extra snel Frans spreken in Frankrijk. In kleine klassen krijg je veel kansen om Frans te praten met de docent en je medestudenten. Door deze meeslepende aanpak leer je niet alleen beter Frans, maar zul je ook een beter accent krijgen. Het is ons doel om je de taal met vertrouwen te leren spreken, of je nu een beginner bent of de taal al jaren spreekt. Door naar Frankrijk te gaan til je je taalvaardigheden naar een hoger niveau, en we staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen - ongeacht wat die zijn. Door volledig in een taal te duiken kun je die het allerbeste leren, en dat is precies wat je doet wanneer je Frans in Frankrijk gaat volgen!