Programma's in Frankrijk

Programma's in Frankrijk
4.5
952
(952 beoordelingen)
4.5

Is er een betere manier om Frans te leren spreken dan in Frankrijk? Je bent elke dag omringd door native speakers en zult niet alleen de taal maar ook de cultuur snel begrijpen. Thuis voelt de Franse taal misschien als een uitdaging, maar in Frankrijk zul je het Frans veel natuurlijker spreken. Vraag een brochure aan en ontdek alle mogelijkheden om Frans in Frankrijk te leren met EF.

Programma's in Frankrijk

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: ParijsNice
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Nice

EF Frankrijk

Frans in Frankrijk gaan volgen is de snelste manier om de taal vloeiend te spreken. Je taalvaardigheden gaan snel vooruit dankzij onze combinatie van uitstekend onderwijs en de Franse omgeving waar je volledig in ondergedompeld wordt. Door Frans te leren in Frankrijk leer je dat zoals de Fransen doen. Daarom focust het lesprogramma ook op het verbeteren van je communicatievaardigheden. Buiten het klaslokaal kun je geweldige steden ontdekken zoals Parijs en Nice en tegelijkertijd je Frans oefenen met native speakers bij de bakker, in cafés en bars. Je kunt een paar weken of een aantal maanden blijven. Hoe langer je Frans in Frankrijk gaat volgen, hoe vloeiender je de taal zult spreken. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Frankrijk. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

De weg om beter Frans te spreken

Met onze effectieve lesmethoden zul je extra snel Frans spreken in Frankrijk. In kleine klassen krijg je veel kansen om Frans te praten met de docent en je medestudenten. Door deze meeslepende aanpak leer je niet alleen beter Frans, maar zul je ook een beter accent krijgen. Het is ons doel om je de taal met vertrouwen te leren spreken, of je nu een beginner bent of de taal al jaren spreekt. Door naar Frankrijk te gaan til je je taalvaardigheden naar een hoger niveau, en we staan voor je klaar om je te helpen bij het bereiken van je doelen - ongeacht wat die zijn. Door volledig in een taal te duiken kun je die het allerbeste leren, en dat is precies wat je doet wanneer je Frans in Frankrijk gaat volgen!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.