Programma's in Parijs

Programma's in Parijs
4.7
606
(606 beoordelingen)
4.7

Leer Frans bij EF in Parijs en treed in de voetsporen van eeuwenoude academici en artiesten. Slenter in je vrije tijd door het Louvre of beklim de Eiffeltoren om het uitzicht over de stad te bewonderen. Zet de lange lokale onderwijstraditie voort en meld je aan voor een van onze programma's Frans in Parijs. Vraag een brochure aan en leer Frans in Parijs met EF.

Programma's in Parijs

Programma's in Parijs

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Parijs

Studeer Frans bij EF Parijs en beleef de stad op een manier zoals toeristen dat niet kunnen. Je leraar richt zich op het versterken van jouw communicatievaardigheden zodat je de taal ook buiten het klaslokaal met vertrouwen kunt spreken. In Parijs studeer je in kleine klasjes zodat je nooit ondergesneeuwd raakt in de groep. Na schooltijd en in het weekend vermaak je je in de sfeervolle Parijse cafés, beroemde musea en hippe nachtclubs. Waar je ook naartoe gaat, je zult er al gauw Frans kunnen spreken. Want of je nu voor een paar weken komt of maandenlang blijft, je Frans zal razendsnel vooruit gaan in Parijs.

Boek vooruitgang in het Frans

Wanneer je Frans studeert bij EF Parijs ga je gegarandeerd vooruit. Als je met een basisniveau aan het programma begint, zou je elke acht studieweken een niveau omhoog moeten gaan, mits je alle lessen volgt en alle opdrachten maakt. De sleutel tot je progressie is onze lesmethode. In de klas focussen we op communicatie, rollenspellen en groepsprojecten, zodat je in de les niet zozeer grammaticaregeltjes in je hoofd stampt of woordjes leert, maar continu aan het spreken en luisteren bent. Je Frans zal ongetwijfeld verbeteren in Parijs, en hoe langer je blijft, hoe vloeiender je de taal gaat spreken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.