Intensieve cursus Frans

Intensieve cursus Frans
4.7
1024
(1.024 beoordelingen)
4.7

Voor wie in een korte tijd zo effectief mogelijk de Franse taal onder de knie wil krijgen, biedt een intensieve cursus Frans uitkomst. De speciaal door EF ontwikkelde leermethode, die wordt toegepast op onze taalscholen in Nice en Parijs, helpt je bij een snelle ontwikkeling van je taalkennis. Meer weten over onze cursus Frans? Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Intensieve cursus Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Waarom kiezen voor een intensieve cursus Frans met EF?

Op onze taalscholen in Nice en Parijs leer je de Franse taal sneller dan waar dan ook. Elke maandag start een Franse cursus die volledig worden afgestemd op jouw niveau, interesses en leerdoelen. Naast het feit dat je gegarandeerd vooruitgang boekt, ontmoet je nieuwe mensen uit alle hoeken van de wereld.

Onze innovatieve EF lesmethode focust zich op een persoonlijk studieplan. Als jij kiest voor een intensieve cursus Frans dan stijgt jouw Franse taalniveau elke 6 weken, dankzij de combinatie van colleges, interactieve leermiddelen en culturele verdieping.

Waaruit bestaat een intensieve cursus Frans?

De intensieve- of snelcursus Frans bestaat uit 32 lessen per week waarin je jezelf ontwikkelt op het gebied van spreek-, lees- en luistervaardigheid. Tijdens de algemene taallessen bouw je je grammatica en woordenschat op. De lessen worden deels online - dankzij onze app EF Class - en deels klassikaal gegeven door onze ervaren docenten.

Daarnaast kun je rekenen op lezingen en projectsessies. Onze docenten begeleiden je bij het behalen van jouw Franse cursus. Studenten die kiezen voor een intensieve cursus Frans leren 25 tot 50% sneller de Franse taal spreken en begrijpen. Dus, waar wacht je nog op?!

Volg een cursus Frans in Nice of Parijs

Je kunt een cursus Frans volgen op onze taalscholen in Nice en Parijs. Terwijl je in Nice kunt genieten van een mediterraans leefklimaat en een prachtig strand, is Parijs een ideale bestemming voor de liefhebber van het stadse leven.

Cursus Frans in Nice

Nice is een ontspannen badplaats aan de Franse Rivièra, bekend om haar zonnige hemel, blauwe zee en mediterraanse keuken. Geniet van het perfecte weer terwijl je ontspant op het strand. Volg een Franse cursus op onze gezellige campus en wandel na de lessen zo de Rue de France op.

Franse cursus in Parijs

Parijs behoort tot de meest stijlvolle, romantische en spannende wereldsteden. Vanuit onze hypermoderne campus trek je al winkelend door de Marais, volg je een cursus Frans om daarna de Eiffeltoren te beklimmen.

Ik wil een cursus Frans volgen, wat nu?

Is je interesse in een intensieve cursus Frans met EF gewekt? Wacht niet langer en reserveer nu jouw plaats op onze taalschool in Nice of Parijs. Wil jij meer informatie? Of wil jij weten wat de kosten van een intensieve cursus Frans zijn? Neem dan contact op met één van onze studiebegeleiders via 03 202 30 70 of download de gratis brochure en ontvang alle informatie over een cursus Frans van EF.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.