ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Japanse Programma's

Het is lastig kiezen uit de vele taalprogramma's Japans. Onze programma's Japans focussen op communicatie met zelfvertrouwen. Kleine klassen en individuele aandacht zijn daarbij onze pijlers. Als je op zoek bent naar een taalprogramma om snel vooruitgang te boeken in het Japans, dan ben je hier aan het juiste adres. Vraag een brochure aan en leer Japans met EF.

Japanse Programma's
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Japan
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Japan

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Japans met EF

Kies uit een van onze vele programma's Japans om deze bijzondere taal gemakkelijk onder de knie te krijgen. Volg bijvoorbeeld een kort cursus op een taalvakantie in Japan of blijf een heel academisch jaar indien je vloeiend Japans wilt leren spreken. Al onze programma's Japans worden gegeven door ervaren leraren en maken gebruik van dezelfde op communicatie gefocuste lesmethode, zodat je ongeacht de lengte van je verblijf altijd vooruit gaat. Tijdens de georganiseerde activiteiten en excursies naar cultureel belangrijke plekken leer je over het leven in Japan. Lees daarom meer over onze programma's Japans en kies de cursus die het beste bij je past. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Japans. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Boek vooruitgang in het Japans

Welke van onze programma's Japans je ook kiest, je taalvaardigheden zullen altijd vooruitgaan. Als beginner kun je ervan uitgaan dat je elke 6-8 weken minstens één taalniveau vooruit gaat, mits je de lessen bijwoont en je huiswerk maakt. Heb je al wat ervaring, dan helpen onze programma's Japans je om nog verder vooruit te gaan. Op elk niveau focust het curriculum op communicatie-oefeningen en groepsprojecten, zodat je in de les continu Japans spreekt. Sterker nog: onze programma's Japans laten je op pad gaan om in je vrije tijd ook van native speakers te kunnen leren.