Programma's in Spanje

Programma's in Spanje
4.9
960
(960 beoordelingen)
4.9

Studeer Spaans in Spanje, het historische hart van de Spaanstalige wereld. Van een kort verblijf in Barcelona tot een semester in Malaga om je voor te bereiden op de universiteit: we bieden een breed scala aan Spaanse taalprogramma's in Spanje aan. Je vindt vast en zeker het perfecte programma bij EF. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga

Programma's in Spanje

Gratis brochure

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

EF Spanje

Spaans met EF in Spanje leren is een efficiënte manier om je taalvaardigheden te verbeteren. Je kunt kiezen voor een korte taalvakantie met veel vrije tijd om te reizen, maar de taal ook vloeiend leren spreken door een academisch jaar lang intensievere Spaanse lessen te volgen. Met onze programma's in Barcelona, Madrid en Malaga kun je een regio kiezen die het beste bij je past. In Barcelona en Malaga hangt een echte Mediterraanse sfeer, terwijl je in Madrid de grootstedelijke Spaanse cultuur ontdekt. Cursussen starten het hele jaar door, zodat ze altijd in jouw programma passen. Welke cursus je ook kiest, je zult versteld staan van de vooruitgang die je boekt door Spaans te leren in Spanje. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Spanje. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Verbeter je Spaans in Spanje

Ongeacht hoe lang je Spaans gaat leren in Spanje zal je taalniveau altijd vooruit gaan. Als beginner kun je erop rekenen elke acht weken een taalniveau omhoog te gaan. Dat is dus binnen enkele maanden al meetbare vooruitgang. Maar ook als je al wat meer ervaring hebt, zullen je Spaanse taalvaardigheden verbeteren in Spanje. Elke cursus heeft een curriculum dat zich richt op communicatieoefeningen groepsprojecten. Deze onderwijsmethode is zowel effectief als leuk. Daarnaast spreek je de hele dag door Spaans met de native speakers buiten het klaslokaal. Spaans leren in Spanje is hoe dan ook jouw ticket naar een betere taalbeheersing.