ONZE SCHOLEN ZIJN OPEN! Bel ons voor de laatste beschikbaarheid

Programma's in Malaga

Volg Spaans in EF Malaga, dé uitvalsbasis voor toeristen aan de populaire Costa del Sol. Al onze cursussen kunnen worden aangepast aan jouw planning, dus je kunt je Spaanse lessen prima combineren met zonnebaden op een van de uitstekende stranden van Malaga. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Programma's in Malaga

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
bestemming: Spanje
Stad: Malaga

EF Malaga

Of je nu op een korte taalvakantie gaat of een veel langer programma wilt volgen om vloeiend Spaans te spreken: we hebben altijd een cursus in EF Malaga die perfect aansluit op jouw behoeften. Wil je graag veel naar het strand en veel verschillende plekken van de Spaanse kunst kunnen ontdekken, kies dan een programma met veel vrije tijd. Wil je juist zo snel mogelijk goed Spaans leren spreken in Malaga, volg dan een jaar lang een intensieve cursus. Voor welke optie je ook kiest, je zult altijd genieten van de relaxte sfeer in een van Spanjes beste kustplaatsen. Waarschijnlijk gaat het leren van Spaans je in Malaga zelfs gemakkelijker af dan je zou denken. Verbreed je horizon met de programma’s van EF Education First in Malaga. Beleef de tijd van je leven op meer dan 50 bestemmingen. Vertrek iedere maandag met EF!

Meer dan Spaans in Malaga

Door extra vakken toe te voegen aan je lesrooster, leer je extra snel en goed Spaans in Malaga. Dankzij onze keuzevakken kun je je verdiepen in aanvullende thema's als Spaans toerisme en flamencodansen. Afhankelijk van de wensen van de student stelt de school een lesprogramma op maat samen. Zo kun je je in Malaga ook voorbereiden op een internationaal erkend taalexamen. Je wordt in de les klaargestoomd voor een hoge testscore, zodat de uitslag je kan helpen bij toelating tot een universiteit of het vinden van een baan. Haal daarom het meeste uit jouw tijd in Malaga door je te verdiepen in ons brede aanbod aan mogelijkheden.