Studeren in San Francisco

Studeren in San Francisco
4.6
431
(431 beoordelingen)
4.6

Kom studeren in San Franciso, dit is een geweldige plek om te studeren want je zult een hele andere kant van Amerika ontdekken. Of je nou van plan bent om voor een of twee maanden te studeren in San Francisco of er voor een volledig studiejaar wilt verblijven, we hebben programma's voor alle leeftijden. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Studeren in San Francisco

Gratis brochure

Zoek een programma

Hult International Business School

Hult International Business School

18+ jaar
Bachelor, master, MBA
Krijg een business degree bij Hult, een onafhankelijke prijswinnende business school met een campus op locaties over de hele wereld.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: San Francisco
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 jaar
Semester of studiejaar
Lokale High School
Ga op uitwisseling naar het buitenland als high school student op een lokale school en leer een andere cultuur kennen.
Bestemming: Verenigde Staten

Studeren in San Francisco

Studeren in San Francisco betekent jezelf onderdompelen in een juweel van een stad. Of je nu een paar maanden of een heel jaar in San Francisco blijft, je zult snel leren waarom deze sprankelende stad zo aantrekkelijk is om Engels te studeren en in de Amerikaanse cultuur te duiken. Inwoners van San Francisco zijn trots op hun vriendelijkheid tegen bezoekers. Je zult snel omringd worden door gastvrije locals die je graag op een natuurlijke wijze met jouw Engels willen helpen. Van een intensief vakantieprogramma om je Engels op te frissen tot een jaar lang durende uitwisseling: je zult zeker het voor jou perfecte programma vinden om te studeren in San Francisco .

Een internationale studie-bestemming

Wat gebeurt er als je veel creatievelingen bij elkaar zet op nog geen 80 vierkante kilometer, daar 25 universiteiten aan toevoegt en de stad het grootste aantal koffietentjes van Amerika geeft? Dan krijg je een stad waar leren deel uitmaakt van het dagelijks leven. Wie gaat studeren in San Francisco doet dat daar samen met studenten vanuit heel Amerika en de rest van de wereld die naar deze jonge stad komen om aan de universiteit te studeren, een master of PhD willen halen, of Engels willen leren. Alles en iedereen in San Francisco wordt aangestoken door de kansrijke, optimistische sfeer in de stad. Ga je studeren in San Francisco, dan zul je ontzettend genieten van dit unieke studentenleven.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.