Studeren in Parijs

Studeren in Parijs
4.9
534
(534 beoordelingen)
4.9

Heb je altijd al Frans willen leren spreken? Ga dan met EF Frans studeren in Parijs. Deze stad combineert prachtige architectuur met heerlijk eten en een geweldige mix van mensen van over de hele wereld. Studeren in Parijs geeft je de mogelijkheid om deze stad te leren kennen. Twijfel niet langer en vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
Stad: Parijs

Studeren in Parijs

Duik in de schoonheid van Frankrijk en verbeter je Frans wanneer je gaat studeren in Parijs. Deze stad barst van de mogelijkheden om de Franse keuken, mode, geschiedenis en kunst te ontdekken. Tijdens het studeren in Parijs leef je de Franse levensstijl en volg je dagelijks Franse les om je communicatievaardigheden te verbeteren. Combineer je studie met sightseeing of volg een wat intensievere cursus om vooral op je taallessen te focussen. Studeren in Parijs geeft je dankzij de goede ov-verbindingen bovendien de kans om op weekendtrips om de rest van Frankrijk en van Europa te bezoeken. Op dit spannende Franse avontuur kun je zelf bepalen hoeveel je wilt leren en hoeveel vrije tijd je wilt hebben.

Studentenleven in Parijs

Parijs trekt jaarlijks tienduizenden studenten vanuit de hele wereld aan. Ga je studeren in Parijs, dan word je een van hen en praat je met klasgenoten in cafés, ontdek je in steegjes verstopte arthousebioscopen en ga je met vrienden in het weekend naar concerten. Parijs heeft meer toeristische bezienswaardigheden dan je voor mogelijk houdt, maar huisvest ook schitterende bibliotheken, eigenzinnige historische plekken en multiculturele wijken die aandoen als West-Afrika. Tijdens het studeren in Parijs is zo ontzettend veel meer te zien dan alleen de Eiffeltoren. Kom de stad ontdekken die artiesten en denkers al eeuwenlang inspireert en ga studeren in Parijs!