Taalcursus in Honolulu

Taalcursus in Honolulu
4.6
402
(402 beoordelingen)
4.6

Meld je aan voor een taalcursus in Honolulu, een fantastische plek om te studeren. Honolulu heeft voor elk wat wils: van stranden tot vulkanen en van Polynesische dans tot surfen. Onze Engelse taalcursus in Honolulu kan aangepast worden aan je eigen planning, zodat je genoeg tijd hebt om de omgeving te ontdekken. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Honolulu

Taalcursus in Honolulu

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Honolulu
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Honolulu
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Honolulu
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Verenigde Staten
Stad: Honolulu

Waarom een taalcursus in Honolulu?

Ben je op zoek naar een taalprogramma buiten de gebaande paden, dan in taalcursus in Honolulu een geweldige manier om je Engels te verbeteren en levenslange herinneringen aan het prachtige Hawaï op te doen. Hoewel het bekend staat als tropisch paradijs, heeft dit eiland ook studenten veel te bieden. Onze taalschool is voorzien van de allernieuwste technologie en lichte, moderne faciliteiten op een centraal gelegen plek in downtown Honolulu.

Of je je lessen nu wilt combineren met vakantie, of serieus denkt aan het halen van bepaalde kwalificaties of opdoen van werkervaring, je vindt altijd een geschikte taalcursus in Honolulu. Pas je programma aan aan jouw doelen en beschikbaarheid en ga Engels leren in Honolulu.

Wat kun je allemaal doen tijdens een taalreis Honolulu?

Wie het woord 'Honolulu' hoort, ziet meteen al een tropische cocktail van heerlijk weer, zandstranden en dagdromen voor zich. Maar zon, strand en surfen zijn slechts een klein onderdeel van onze taalreizen Honolulu.

Op het kruispunt van Amerika en Polynesië doet zich dagelijks een unieke culturele fusie voor. In je vrije tijd kun je gaan hiken in het ruige landschap van Oahu, de eeuwenoude Polynesische culturen ontdekken, of juist gaan winkelen in Waikiki. Als je serieus jouw Engels wilt verbeteren en tegelijkertijd bruin wilt worden, dan zijn onze taalreizen Honolulu de allerbeste keuze.

Engels leren in Honolulu is een onvergetelijk avontuur

Heb je eenmaal gekozen voor Engels leren in Honolulu, dan wil je waarschijnlijk het meeste halen uit jouw tijd op deze prachtige locaties. Er is genoeg te doen, en samen met je klasgenoten optrekken biedt de ideale gelegenheid om buiten het klaslokaal je Engels te oefenen met een relaxte groep mensen.

Van karaokewedstrijden tot quizavonden en van excursies tot weekendtrips, je kunt elke vrije minuut vullen met geweldige activiteiten. Bezoek alle eilanden van Hawaï, ontdek vulkanen, oerwouden en stranden en geniet van prachtige uitzichten. Een taalcursus in Honolulu is allesbehalve een gewone taalcursus!

Wat zijn de voordelen van taalreizen Honolulu?

Heeft de tropische aantrekkingskracht van onze taalreizen Honolulu je nog niet meteen overtuigd? Dan is het misschien goed om te beseffen dat ons docententeam echt niet de hele dag op het strand ligt. Onze toewijding om jou Engels te leren spreken staat altijd op scherp, hoe zonnig het ook is.

Op onze taalreizen Honolulu kun je kleine klassen verwachten, individuele aandacht en studenten vanuit de hele wereld. De nieuwste technologie en interactieve lesmethoden maken jouw leerproces heel persoonlijk. Buiten het klaslokaal vind je een trendy nachtleven, winkels van wereldklasse, een fascinerende geschiedenis, heerlijke keuken...en hebben we het strand eigenlijk al genoemd?

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.