Engeland

Taalcursus in Bournemouth

Taalcursus in Bournemouth
4.9
557
(557 beoordelingen)
4.9

Tijdens een taalcursus Bournemouth bevind je in een idyllische setting: een schitterend kustplaatsje aan de zuidkust van Engeland. Het stadje heeft bezoekers veel te bieden, maar ook prima verbindingen met de rest van Groot-Brittannië. Ga Engels leren in Bournemouth voor een charmante introductie van het echte Engelse leven.

Taalcursus in Bournemouth

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Bournemouth

Waarom een taalcursus Bournemouth?

Een Engelse taalcursus Bournemouth is een geweldige manier om je Engels te leren en een relaxte tijd in het buitenland door te brengen. Bournemouth is een prachtig kustplaatsje met een rustige sfeer, ver weg van de drukte van een grote stad. Of je nu nog amper Engels spreekt of er juist vloeiend in wilt worden, we hebben voor elke student wel een geschikte taalcursus Bournemouth.

Waarom ga je in de vrije tijd niet naar de lange zandstranden, slenteren langs de vele winkels, een concert bezoeken of optimaal gebruik maken van het openbaar vervoer met een dagtrip naar een stad verderop? Maak Engels leren leuk en kom in Bournemouth studeren!

Welke typen taalreizen Bournemouth kun je kiezen?

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor een talenreis Bournemouth, dus je vindt altijd wel een programma dat bij je past. Van absolute beginners tot studenten die vloeiender Engels willen leren spreken: we zijn gewend aan het lesgeven aan allerlei soorten studenten.

Ongeacht de talenreis Bournemouth die je kiest, zul je merken dat jouw Engels snel vooruit gaat omdat je de taal er continu oefent. Blijf je wat langer in Bournemouth, dan kun je overwegen om je lessen te combineren met een stage om naast je verbeterde taalvaardigheden nog iets indrukwekkends op je CV te kunnen zetten.

Engels leren in Bournemouth behelst meer dan de taal

Het fijne aan een taalcursus Bournemouth is dat deze zo enorm flexibel is. Wil je graag een beetje extra Engels leren zodat je makkelijk rond kunt reizen nieuwe vrienden kunt maken op vakantie? Moet je Engels spreken op je werk en wil je wat professioneler klinken?

Misschien heb je een Britse universiteit in gedachten waarvoor je je taalvaardigheden moet verbeteren? We hebben voor deze en nog vele andere situaties een geschikte taalcursus Bournemouth. Je kiest zelf wanneer je wilt studeren, waar je verblijft en welke vakken je volgt, zodat de cursus perfect aansluit bij jouw behoeften en wensen. Kom Engels leren in Bournemouth met EF!

Waarom is een taalreis Bournemouth nuttig voor de toekomst?

Tegenwoordig eisen steeds meer werkgevers goede taalkennis van hun medewerkers en Engels is dan een extreem nuttige taal om te spreken. Heb je je zinnen gezet op een geweldige baan, ga dan op een talenreis Bournemouth om het Engels onder de knie te krijgen. Wanneer je in het buitenland hebt gestudeerd, zal je CV opvallen in de menigte.

Je verbetert er namelijk niet alleen je taalvaardigheden mee, maar doet ook andere levenservaringen op, wordt zelfstandiger en legt internationale contacten. Kies een talenreis Bournemouth om je voor te bereiden op de universiteit, professioneler te klinken of een officiële kwalificatie te behalen die je verzekert van een zonnige toekomst...

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.