Engeland

Taalcursus in Eastbourne

Taalcursus in Eastbourne
4.5
690
(690 beoordelingen)
4.5

Volg een taalcursus in Eastbourne, een populaire en traditionele kustplaats aan de Engelse zuidkust en bovendien een van de zonnigste plekken van Groot-Brittannië. Als je op zoek bent naar een rustige en relaxte locatie om te studeren, is een taalcursus in Eastbourne ideaal voor jou. Meer weten? Hieronder vind je alle informatie die je zoekt.

Taalcursus in Eastbourne

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Eastbourne

Waarom een taalcursus Eastbourne?

Voor elk type student bieden we wel een geschikte Engelse taalcursus in Eastbourne aan. Of je nu een complete beginner bent of aan een Britse universiteit wilt studeren, of je nu twee weken of een heel jaar wilt blijven: je vindt een programma dat bij je past.

Van zomerkampen en taalvakanties tot professionele kwalificaties en gevorderde taalstudies, elke taalcursus in Eastbourne omvat hoogstaand taalonderwijs, een mix van lessen, activiteiten en vrije tijd, en mogelijkheden om internationale vrienden te maken terwijl je over Engeland leert. Werk hier aan je taaldoelen en ontdek een deel van Groot-Brittannië dat toeristen bijna nooit bezoeken. Ga Engels leren in Eastbourne met EF!

Wat zijn jouw leerdoelen voor een taalreis Eastbourne?

Kies voor onze taalreizen in Eastbourne om je taaldoelen te bereiken, of je nu droomt van academisch succes op een Britse universiteit, een flitsende carrière of simpelweg vertrouwen in het spreken van Engels in verschillende situaties.

Al onze taalreizen in Eastbourne kunnen op maat gemaakt worden om aan te sluiten bij jouw behoeften. Dit is je kans om Engels te leren, een tijdje in een zonnige Engelse kustplaats te wonen en nieuwe vrienden te maken vanuit de hele wereld. Kies zelf je startdatum, cursuslengte, cursuszwaarte, keuzevakken en zelfs je accommodatie! We zijn er klaar voor om je mee te nemen op onze taalreizen in Eastbourne.

Engels leren in Eastbourne prikkelt de verbeelding

Wil je graag in een stressvrije omgeving op je studie kunnen focussen, dan is een Engelse taalcursus in Eastbourne een geweldige keuze. Dit fijne stadje is een populaire kustplaats, al is dat aan de ongerepte waterkant gelukkig niet te merken. Dankzij het zonnige weer in Eastbourne kun je tussen de lessen door op het strand relaxen en met de goede ov-verbindingen met de rest van Groot-Brittannië kun je op dagtrips door het hele land.

Wie zich aanmeldt voor een taalcursus in Eastbourne kan uitkijken naar een typische Engelse zonvakantie terwijl je je taalvaardigheden verbetert en veel kansen krijgt om je Engels te oefenen door met klasgenoten en nieuwe vrienden te kletsen.

Wat zijn de accommodatiemogelijkheden voor een taalreis Eastbourne?

We willen graag dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens onze taalreizen in Eastbourne, dus bieden we ontzettend veel mogelijkheden aan. Een van de belangrijkste keuzes die je zult moeten maken, is die van waar je wilt blijven.

Je kunt bijvoorbeeld bij vriendelijke locals in een van onze gastverblijven logeren. Op die manier ontbijten en dineren jullie samen, terwijl je de rest van de dag met je klasgenoten doorbrengt. Dit is een geweldige manier om een lokaal accent op te pikken en de echte Britse levensstijl mee te maken. Ben je liever iets onafhankelijker tijdens onze taalreizen in Eastbourne, kies dan voor verblijf in een residentie met andere internationale studenten: een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.