Taalcursus in Manchester

Taalcursus in Manchester
4.9
589
(589 beoordelingen)
4.9

Engels leren in Manchester is de beste manier om je Engels te perfectioneren terwijl je de op een na grootste stad van Engeland verkent. Manchester heeft studenten veel te bieden, van de beroemde muziekscene tot Manchester United. Eentaalcursus Manchester wordt op maat gemaakt zodat deze aansluit op jouw persoonlijke doelen. Vraag vandaag nog een gratis brochure aan.

Taalcursus in Manchester

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Manchester

Waarom een taalcursus Manchester?

Als je Engels wilt leren en tegelijkertijd Engeland wilt ontdekken, dan is een taalcursus Manchester de ideale combinatie van die twee. Manchester is niet de meest voor de hand liggende bestemming voor buitenlandse studenten, maar erg populair onder Britse studenten. Het is een geweldige stad om Engelse vrienden te maken en het studentenleven in een bruisende noordelijke stad mee te maken.

Van zomerschool tot een uitwisselingsjaar of een programma dat je klaarstoomt voor de universiteit: wij bieden de taalcursus Manchester die bij jouw behoeften past. In je vrije tijd zul je ontdekken waarom deze stad zo beroemd is om zijn muziek, gezien het grote en afwisselende aanbod aan liveoptredens in bars, cafés en concertzalen.

Welk taalniveau heb je nodig voor een taalreis Manchester?

Engels leren op onze taalreizen in Manchester is niet alleen bedoeld voor bijna-vloeiende Engelssprekenden die de puntjes op de i willen zetten: taalstudenten van elk niveau hebben er voordeel van, zelfs complete beginners.

Studeren in het buitenland is hoe dan ook een geweldige manier om een taal te leren, aangezien je een duik neemt in de aanblikken en geluiden van een nieuwe cultuur, en vrienden maakt vanuit de hele wereld. Onze taalreizen in Manchester vertrekken het hele jaar door en bevatten programma's van verschillende lengtes om uit te kiezen. Je leert Engels samen met internationale medestudenten en krijgt volop kansen om deze levendige Britse stad te ontdekken.

Engels leren in Manchester voor een academische carrière

Wanneer je besluit je aan te melden voor een taalcursus Manchester, helpen wij je bij het kiezen voor het voor jou meest geschikte programma. Of je nu een korte, intensieve introductie Engels wilt of juist een opfriscursus zoekt, onze taalcursus Manchester kan worden aangepast aan jouw wensen. Daarnaast bieden we ook langere Engelse taalprogramma's aan in Manchester: geschikt voor wie bijvoorbeeld op een Engelse universiteit wil worden toegelaten, stage wil lopen in Manchester of een semester of jaar op uitwisseling wil om zijn Engelse taalkennis flink te vergroten. Jouw vooruitgang is afhankelijk van hoe lang je blijft, hoe intensief je studeert en hoe toegewijd je bent om je doelen te bereiken. Ga Engels leren in Manchester met EF en verbreed je horizon!

Een taalreis Manchester combineert taalessen met activiteiten en vrije tijd

Manchester is een geweldige plek voor wie Engels wil leren in het buitenland. Op onze taalreizen in Manchester leer je niet alleen in het klaslokaal - sterker nog: het is totaal niet vergelijkbaar zoals op school! Gedurende je hele verblijf word je letterlijk ondergedompeld in het Engels, waardoor je de taal sneller onder de knie krijgt omdat je die continu oefent.

Onze taalreizen in Manchester omvatten een zorgvuldig uitgebalanceerde mix van taallessen, activiteiten en vrije tijd. Haal het meeste uit jouw tijd in het buitenland door samen met je klasgenoten de vele bezienswaardigheden en evenementen van Manchester te bezoeken - je raakt er binnen no time in gesprek met de locals!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.