Taalschool

Taalschool Duits

Taalschool Duits
4.8
1089
(1.089 beoordelingen)
4.8

Veel taalscholen proberen cursussen in zoveel mogelijk talen aan te bieden, maar de beste Duitse lessen worden gegeven op Duitse scholen met alleen Duitse cursussen. Onze Duitse scholen in München en Berlijn zijn de perfecte plaatsen om je Duits te verbeteren terwijl je vrienden maakt met studenten vanuit de hele wereld. Investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Duitsland
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Duitsland
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50 + jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Duitsland

Ontdek bestemmingen

Duitse scholen in München en Berlijn

Wil je serieus Duits leren, dan bieden Duitse scholen handige taalcursussen aan voor buitenlandse studenten. EF heeft een breed scala aan verschillende programma's voor allerlei typen studenten, zodat er altijd een cursus is die bij je past. Zou je graag aan een Duitse universiteit willen studeren?

Wil een hoog cijfer halen voor je eindexamen Duits? Droom je van een succesvolle internationale carrière in de zakelijke wereld? Of wil je simpelweg wat Duits leren voor op reis? Wat je redenen ook zijn en wat je ook wilt bereiken: van alle Duitse scholen hebben wij ongetwijfeld de allerbeste Duitse les om je op weg te helpen.

Duitse les volgen met activiteiten, excursies en vrije tijd

Van alle Duitse scholen begrijpt EF misschien wel het beste dat alleen maar hard studeren niet de beste manier is om te leren, zelfs niet tijdens een intensief programma. Als uitzondering op veel andere Duitse scholen zijn onze Duitse lessen zorgvuldig ontwikkeld om studietijd af te wisselen met activiteiten, excursies en vrije tijd.

De Duitse lessen zijn absoluut niet zoals op een gewone school en onze leraren werken met een innovatieve lesmethode en de nieuwste technologie om een leuke, interactieve omgeving te creëren die perfect is om Duits te leren. Studenten op Duitse scholen kunnen genieten van outdoorsporten, cultureel erfgoed bezichtigen en het hele jaar door naar lokale festivals gaan.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.