Taalschool in Londen

Taalschool in Londen
4.7
621
(621 beoordelingen)
4.7

In Londen lijkt het soms alsof er op iedere hoek een Engelse taalschool zit. Londen is een hele populaire plek om Engels te leren. Maar je kunt van onze Engelse taalschool in Londen winnen, waar honderden enthousiaste studenten vanuit de hele wereld verzamelen om Engels te leren en om een geweldige tijd te hebben. Meer weten? Bekijk hieronder alle studiemogelijkheden.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Engeland
Stad: Londen

Taalschool in Londen

Londen is niet alleen de hoofdstad van Engeland, maar ook de wereldleider van de zakelijke wereld, politiek, kunst, mode en meer. Dan is er toch geen betere plek om Engels te leren dan aan onze taalschool in Londen? Van de Tower of London tot Buckingham Palace, Hyde Parken West End: er is altijd genoeg te bezichtigen. Onze taalschool in Londen is centraal gelegen, zodat je nooit tijd hoeft te verspillen in de metro. En maak je niet ongerust over de drukte. Onze activiteitencoördinatoren organiseren dagelijks excursies en activiteiten, zodat je snel de stad en de hechte studentengemeenschap op onze taalschool in Londen leert kennen. Na afloop wil je er nooit meer weg!

Cursussen voor elk niveau

Of je nu een absolute beginner bent die de Engelse basisprincipes wil leren, of juist je huidige taalkennis wil vergroten nieuwe carrièremogelijkheden: onze Engelse taalschool in Londen heeft het voor jou perfecte programma. Maak het curriculum persoonlijker door je in te schrijven voor jouw favoriete keuzevak. Wil je langer in Londen blijven? Profiteer dan van ons stageprogramma waarmee je zowel aan onze taalschool in Londen studeert als internationale werkervaring opdoet. Ook kunnen we je klaarstomen voor een Britse universiteit door je voor te bereiden op het internationaal erkende TOEFL-taalexamen. Dankzij onze ervaren docenten die op elk taalniveau kunnen lesgeven, haal jij gegarandeerd het meeste uit jouw tijd aan onze taalschool in Londen.