Taalschool Frans

Taalschool Frans
4.7
1024
(1.024 beoordelingen)
4.7

Waarom maandenlang jezelf door Franse lessen heen worstelen op je lokale school, als je ook voor een paar weken Franse les kunt volgen op onze Franse taalscholen in Parijs of Nice. Je zult de taal sneller leren wanneer je het doet in het land waar de taal vandaan komt. Dus, verspil je tijd niet langer en bekijk vandaag nog hoe jij Franse les in Frankrijk kunt volgen.

Taalschool Frans

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Frankrijk
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Frankrijk
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Frankrijk

Ontdek bestemmingen

Franse les

Misschien studeer je thuis al Frans, maar als je de taal echt vloeiend wilt leren spreken zou je echt ook Franse les in het buitenland moeten volgen. Door jezelf een aantal weken of maanden onder te dompelen in een Franstalige omgeving, leer je de taal écht met vertrouwen spreken. Kies uit algemene, intensieve of aan een thema gebonden Franse cursussen op jouw niveau, of meld je aan voor een studiejaar in het buitenland om een jaar lang Franse les te volgen en de taal vloeiend te leren spreken. In het buitenland ga je niet alleen sneller vooruit, maar breng je het geleerde ook meteen in de praktijk, zodat je een ijzersterke basis krijgt die je nooit meer vergeet.

Bestemmingen in Frankrijk

Heb je eenmaal besloten je Franse taalkennis te verbeteren en Franse les te gaan volgen in het buitenland, dan moet je nog jouw bestemming kiezen. Wij geven Franse les in Parijs en in Nice aan de Middellandse Zee. Op beide locaties zul je een unieke onderwijservaring opdoen en taalonderwijs krijgen van dezelfde hoge kwaliteit, dat kan worden aangepast aan jouw behoeften. Volg Franse les aan de Franse Rivièra in Nice, of kom naar Parijs om jezelf niet alleen in de Franse taal onder te dompelen, maar ook de cultuur en keuken van deze geweldige hoofdstad te ontdekken.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.