Taalschool Japans

Taalschool Japans
4.3
368
(368 beoordelingen)
4.3

Om echt de Japanse taal te leren spreken heb je een goede Japanse school nodig. Japans kan in het begin lastig lijken. Zonder de juiste steun zul je veel moeite hebben om de taal te leren. Onze Japanse school in het midden van het centrum van Tokio heeft alles wat je nodig hebt om te slagen. Dus, investeer in jezelf en ontdek wat EF voor jou in petto heeft.

EF Taalreizen

10 - 18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Japan

EF Taalreizen

18 - 25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Japan

EF Taalreizen

25 + jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Japan

EF Taaljaar in het buitenland

16 + jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Japan

Ontdek onze programma's op een populaire bestemming

Japanse les op EF Taalschool Japans

Japans leren kan best lastig zijn, maar de juiste Japanse school maakt die uitdaging al een stuk makkelijker. Dankzij onze nadruk op communicatievaardigheden zul je snel vooruitgaan. Je zult de taal snel met vertrouwen spreken in alledaagse situaties en ook veel profijt hebben van de kleine klassen op onze Japanse school, omdat de leraar je veel persoonlijke aandacht kan geven en je je spreekvaardigheid vaak kunt oefenen tijdens een intensieve Japanse les.

We geven al sinds 1965 taalonderwijs, wat een van de best ontwikkelde lesmethodes uit de onderwijswereld heeft opgeleverd. Het belangrijkste is echter dat je als student op een Japanse school in Japan je taalkennis vergroot door de taal te oefenen met native speakers.

Waarom Japans leren in Japan?

Je kunt natuurlijk gewoon thuis Japans leren, maar het gaat een stuk sneller als je Japanse les op een Japanse school in Japan. Door in het land Japanse lessen te nemen waar Japans gesproken wordt, dompel je jezelf onder in de taal en cultuur. Alles wat je op onze Japanse school leert, kun je na de Japanse les meteen in praktijk brengen met native speakers.

Onze ervaren leraren focussen op communicatievaardigheden, zodat je de taal met vertrouwen zult spreken in alledaagse situaties. Zo oefen je je Japans terwijl je een maaltijd bestelt in een restaurant, de weg vraagt of met de locals in jouw gastverblijf kletst. Japans studeren op onze Japanse school is absoluut de beste manier om de taal zo snel mogelijk onder de knie te krijgen.