Taalschool in Spanje

Taalschool in Spanje
4.9
732
(732 beoordelingen)
4.9

Spaans leren zal veel makkelijker gaan als je naar een taalschool in Spanje gaat. We bieden een cursus Spaans in Spanje in het centrum van Barcelona en Malaga. Al onze taalscholen in Spanje zijn modern, met ervaren Spaanse docenten en comfortabele klaslokalen. Vraag vandaag nog een gratis brochure over onze taalscholen Spanje aan.

Taalschool in Spanje

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: BarcelonaMalaga
EF Taalreizen

EF Taalreizen

50+ jaar
2-24 weken
Neem wat tijd voor jezelf met onze taalcursussen in het buitenland, speciaal ontworpen voor volwassenen van 50+. Geniet van gevarieerde lessen en activiteiten die speciaal op jouw interesses zijn afgestemd.
Bestemming: Spanje
Stad: Malaga

Taalscholen Spanje

Onze taalscholen Spanje zijn de perfecte plek om jouw Spaans te verbeteren. Op al onze scholen passen leraren onze eigen unieke lesmethode toe, zodat je de taal leert aan de hand van een mix van verschillende communicatieoefeningen, gedrukte lesmaterialen en online tools. Je kunt uit meerdere Spaanse scholen op verschillende plekken in Spanje kiezen. Woon je het liefst in de grote stad, dan kun je in Barcelona studeren. Wil je proeven van het leven aan de kust, dan kun je een Spaanse cursus volgen in Malaga. Maar voor welke van onze taalscholen in Spanje ook kiest: dankzij onze innovatieve lesmethoden zul je snel vooruitgaan.

Waarom zou je in Spanje studeren?

Een studie aan een van onze taalscholen Spanje combineert de meest effectieve elementen van het leren van een taal. De klassikale communicatieoefeningen en -activiteiten focussen op het gebruik van Spaans in het dagelijks leven, zodat je weet hoe je de taal in veel situaties kunt spreken. Op onze taalscholen Spanje word je ook gemotiveerd om buiten het klaslokaal Spaans te spreken. Activiteiten waar je in jouw eigen taal niet eens over nadenkt, zoals winkelen en eten bestellen in een restaurant, worden in Spanje ineens mogelijkheden om spelenderwijs verder te leren. Alle programma's van onze taalscholen Spanje zijn een complete onderdompeling in de taal, die je extra snel leert omdat je je in de cultuur bevindt waarin die gesproken wordt.

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.