Taalschool in Barcelona

Taalschool in Barcelona
4.9
612
(612 beoordelingen)
4.9

De locatie is essentieel wanneer je een taalschool in Barcelona uitkiest. Onze moderne Spaanse taalschool in Barcelona is gevestigd in het centrum van de stad, dichtbij de meest bekende bezienswaardigheden en maar een paar minuten met de metro van het strand. Barcelona is een uitstekende keuze voor een taalschool in Spanje. Meer weten? Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Taalschool in Barcelona

Gratis brochure

Zoek een programma

EF Taalreizen

EF Taalreizen

18-25 jaar
2-24 weken
Leer sneller een taal in een erkende EF school. Kies uit 10 talen in 50 bestemmingen. Start jouw cursus elke maandag.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

25+ jaar
1-24 weken
Geef je internationale carrière een boost met gepersonaliseerde taalcursussen in een van 's werelds grootste steden. Ontworpen voor volwassenen en professionals.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taalreizen

EF Taalreizen

10-18 jaar
2-24 weken
Leer een taal in het buitenland op een individuele, flexibele cursus of in een all-inclusive groep onder leiding van een EF-leider.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona
EF Taaljaar in het buitenland

EF Taaljaar in het buitenland

16+ jaar
6, 9 of 11 maanden
Reis de wereld rond terwijl je twee of drie talen in maximaal 3 landen leert. Zo leer je verschillende culturen en talen echt kennen.
Bestemming: Spanje
Stad: Barcelona

Talenschool Barcelona

Barcelona is een geweldige stad om Spaans te leren. Op onze taalschool bevind je je midden in de stad en heb je gemakkelijk toegang tot Barcelona's leukste bezienswaardigheden en natuurlijk het strand. De cursussen op onze talenschool Barcelona omvatten ook georganiseerde activiteiten en vrije tijd, zodat je de veel op pad kunt en de stad kunt leren kennen. Op momenten waarop je niet door de stad wandelt, dan krijg je in onze moderne klaslokalen hoogstaand onderwijs van ervaren docenten die gebruik maken van innovatieve lesmethoden. Onze talenschool Barcelona is de perfecte plek om van een van de mooiste steden van Europa te genieten en tegelijkertijd jouw Spaans te versterken.

Bezienswaardigheden voor studenten in Barcelona

Studeren aan onze taalschool in Barcelona is zowel een educatieve als culturele ontdekkingsreis. De Spaanse architect Antonio Gaudi heeft de stad besprenkeld met moderne gotische architectuur. Je vindt zijn unieke stijl onder meer in Parque Guell en in de torenhoge kathedraal La Sagrada Familia. Als student aan onze taalschool in Barcelona bevind je je ook vlakbij Las Ramblas, het hart van het straattheater van de stad. De wereldberoemde stranden zijn perfecte plekken om te relaxen met jouw nieuwe vrienden uit de klas en om je Spaans te oefenen met locals. En dat is slechts een greep uit alle opwindende attracties die de stad je te bieden heeft tijdens jouw periode aan onze taalschool in Barcelona!

Waarom EF?

Vertrouwen

We hebben meer dan 50 jaar ervaring en onze reputatie is wereldwijd bekend.

Verbinden

Leer met studenten uit meer dan 100 landen.

Personaliseren

Verken de wereld met onze programma's op meer dan 50 internationale bestemmingen.

Bereiken

Leer sneller en grondiger met de EF-methode.

Volledig EF

Onze eigen scholen en kantoren overal ter wereld zorgen voor uitzonderlijke klantenservice.

Wereldwijd geaccrediteerd

Onze onderwijsdeskundigheid en leeraanpak worden wereldwijd erkend.